Cum a murit fiul lui Dumitru Dragomir. "O nenorocire "

Luni, 06 Decembrie 2021, ora 15:50
13637 citiri
Cum a murit fiul lui Dumitru Dragomir. "O nenorocire "

Milionar, cu afaceri în domeniul imobiliarelor și cu o pensie uriașă, Dumitru Dragomir nu trăiește o viață fericită.

Fostul președinte de la LPF nu poate uita drama prin care a trecut acum mulți ani.

El și-a pierdut fiul cel mare Manuel după ce tânărul a murit în somn. Avea doar 18 ani, era fotbalist la Brașov și avea toată viața înainte.

Dragomir a rememorat la Kanal D clipele groaznice din acele momente.

"E imposibil să treci prin așa ceva. După asta, nu mai poți să fii vreodată fericit în viață. Dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos și de ce l-a luat pe fiul meu

Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta.

Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. Până mor spun că există ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege.

Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir. Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel", a spus Mitică Dragomir la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Fostul șef de la LPF a dezvăluit că a vrut să se sinucidă după ce și-a pierdut copilul.

"După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfântă.

Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic", a spus el la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Retras din fotbal, Dumitru Dragomir are o pensie uriașă, 12 000 de lei lunar.

Citeste si:
Dinamo a anunțat încă două transferuri. Unul dintre fotbaliști este înnebunit după sarmale
Dinamo a anunțat încă două transferuri. Unul dintre fotbaliști este înnebunit după sarmale
FC Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj au ajuns, marţi, la un acord pentru transferurile temporare ale jucătorilor Jonathan Rodriguez şi Dusan Celar la clubul din Ştefan cel Mare, până la finalul...
Drama teribilă prin care trece actorul american Michael Madsen
Drama teribilă prin care trece actorul american Michael Madsen
Michael Madsen (64 de ani) este unul dintre actorii preferați ai lui Quentin Tarantino, fiind distribuit în filme importante regizate de acesta. Michael Madsen trece prin clipe teribile. Fiul...