Dumitru Dragomir, scrisoare catre Antene: Nu voi raspunde niciodata unui santaj mediatic

Marti, 04 Iunie 2013, ora 15:05
2516 citiri
Dumitru Dragomir, scrisoare catre Antene: Nu voi raspunde niciodata unui santaj mediatic
Foto: exclusivnews.ro

Intr-o scrisoare adresata trustului Intact de Dumitru Dragomir in data de 29 aprilie 2013, presedintele LPF ofera informatiile cerute Antene, dar precizeaza la final: "Nu voi raspunde niciodata unui santaj mediatic".

"Va rog sa aveti in vedere ca nu voi raspunde niciodata unui santaj mediatic al televiziunilor, exercitat personal asupra mea sau asupra institutiei pe care o conduc, pentru a raspunde favorabil eventualelor solicitari extracontractuale formulate de televiziuni", se arata intr-un fragment din scrisoarea trimisa de catre Dumitru Dragomir si publicata de Evenimentul Zilei.

Scrisoarea a fost trimisa trustului Intact dupa ce Dumitru Dragomir a primit mai multe intrebari de la Antena Group cu privire la contractul pe care firma sa, SC BODU SRL, l-a incheiat cu RCS&RDS pentru constructia, amenajarea unui complex de cladiri.

Jurnalistii de la Evenimentul Zilei au aflat ca Garda Financiara a efectuat un control in luna martie la Liga Profesionista de Fotbal in urma caruia LPF a primit o amenda de 3.000 de lei. In luna aprilie, Garda Financiara a revenit si a cerut informatii suplimentare despre contractul de asociere intre RCS&RDS si S.C.Bodu SRL, firma lui Dumitru Dragomir.

A doua zi, pe 26 aprilie, Dumitru Dragomir a primit de la Antena TV Group exact aceleasi intrebari pe care i le adresase si Garda Financiara.

Mitica Dragomir a raspuns la solicitare, dar le-a transmis celor de la trustul Intact ca nu va raspunde niciodata unui santaj mediatic.

In seara in care Sorin Alexandrescu, seful Antenelor, a fost retinut pentru santaj, Dumitru Dragomir a dat declaratii la DNA in calitate de martor. In aceeasi zi, Mugur Ciuvica a lansat in mass-media o ancheta care arata ca Dumitru Dragomir ar fi primit mita de la RCS&RDS peste 3 milioane de euro. DNA a decis sa cerceteze informatiile furnizate in ancheta respectiva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Mitica Dragomir santaj Antena, #Mitica Dragomir RCS RDS, #Dragomir santaj Sorin Alexandrescu , #LPF