Gino Iorgulescu a produs surpriza: L-a invins pe Dumitru Dragomir si a castigat sefia LPF!

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 13:08
20427 citiri
Gino Iorgulescu a produs surpriza: L-a invins pe Dumitru Dragomir si a castigat sefia LPF!
Foto: Ziare.com

Gino Iorgulescu este noul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Fostul patron al celor de la FC National l-a invins la alegerile pentru sefia LPF pe Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 7.

Sustinut puternic de premierul Victor Ponta, Iorgulescu, inscris in cursa pentru presedintia LPF pe ultima suta de metri, a realizat o surpriza de proportii joi si l-a detronat pe Dumitru Dragomir.

Dupa 17 ani, Mitica Dragomir nu mai e seful primei ligi de fotbal din Romania. "M-au batut niste curve batrane. Mai exact, 6 din 11 au fost curve", a tunat Dragomir, care a incercat insa sa aiba un comportament decent: " N-am cum sa ma pun cu ei, cu oamenii politici. Si daca ma pun, mi-e frica sa nu patesc precum Condescu, sa ajung dupa gratii".

Reactia lui Dumitru Dragomir dupa ce-a pierdut sefia LPF: Niste curve!

De partea cealalta, noul presedinte al LPF a avut cuvinte frumoase la adresa lui Dumitru Dragomir, dar ca "fotbalul romanesc are nevoie de o schimbare".

"In 17 ani, Dumitru Dragomir a reusit sa faca multe lucruri bune la LPF. Noi o sa incercam sa preluam ce-a facut bun si sa imbunatatim tot ce a fost mai putin bun", a spus Gino Iorgulescu.

Gino Iorgulescu, primele declaratii dupa ce a castigat sefia LPF

Ati putut urmari, in direct pe site-ul Ziare.com, lupta pentru presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal, dintre Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu.

Desfasurarea alegerilor:

ora 14:00 - LIVE-ul nostru ia sfarsit aici.

ora 13:50 - La scurt dupa incheierea conferintei lui Dumitru Dragomir, noul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, a sustinut si el o conferinta de presa.

Gino Iorgulescu, primele declaratii dupa ce a castigat sefia LPF

ora 13:35 - "Am avut o perioada frumoasa, dar nu voi mai candida. Gata, tati", a conchis Dragomir.

ora 13:19 - "Gino Iorgulescu a castigat cu 11 la 7. E un presedinte meritoriu" - Dumitru Dragomir.

Reactia lui Dumitru Dragomir dupa ce-a pierdut sefia LPF: Niste curve!

ora 13:18 - Dumitru Dragomir sustine o conferinta de presa.

ora 13:11 - Dupa 17 ani, Dumitru Dragomir pleaca de la Liga Profesionista de Fotbal.

ora 13:10 - Gino Iorgulescu a castigat cu 11 voturi la 7.

ora 13:09 - Prosport si Sport.ro anunta si ele ca Gino Iorgulescu a castigat.

ora 13:04 - Gazeta Sporturilor anunta ca Gino Iorgulescu e noul presedinte al LPF. Informatie nu e confirmata oficial inca.

ora 12:57 - Conform Prosport, votul va fi secret.

ora 12:55 - Foarte probabil, rezultatul alegerilor va fi facut public in jurul orei 14:00.

ora 12:02 - A inceput sedinta Adunarii Generale a Ligii, in cadrul careia se va vota.

ora 12:00 - Alegerile stau sa inceapa si in minutele urmatoare vom avea rezultatul.

ora 11:40 - A ajuns si Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al celor de la Ceahlaul: "Scorul va fi 12-6 in favoarea lui Gino Iorgulescu".

ora 11:25 - Gino Iorgulescu a ajuns si el la sediul LPF: "N-am emotii. Am mai pierdut odata, asa ca n-am de ce sa am emotii. Sper ca alegerile sa se desfasoare corect".

ora 11:05 - Sport.ro sustine ca patronul lui FC Brasov, Ioan Neculaie, va veni personal sa voteze.

ora 10:40 - Dragomir, in direct la Sport.ro... de la balconul Ligii: "Cate voturi am? Treaba mea".

ora 10:25 - La sediul LPF au inceput sa soseasca mai multi reprezentanti ai cluburilor din Liga 1, printre care presedintele celor de la Gaz Metan Medias, Ioan Horoba, si cel al celor de la Ceahlaul, Gheorghe Chivorchian.

ora 10:00 - Mitica Dragomir a ajuns deja la sediul LPF: "Cum naiba sa n-am emotii?".

INFO: La vot vor participa toate cele 18 echipe din Liga 1, iar castigator va fi desemnat candidatul care obtine cele mai multe voturi.

INFO: O adevarata nebunie s-ar putea porni daca scorul ar fi egal 9-9. Conform Prosport, ar trebui sa se mai mai voteaza inca o data, tot astazi. Insa nimeni, in afara oamenilor apropiati lui Dragomir, nu stie procedura, pentru ca Statutul LPF nu poate fi gasit nicaieri!

INFO: Cotidianul Prosport anunta, in editia de joi, ca Gino Iorgulescu ar avea un avantaj considerabil in fata lui Dumitru Dragomir si am putea asista la o adevarata bomba: schimbarea sefului de la Liga.

Veste teribila pentru Dragomir: Gino Iorgulescu are cel putin 10 voturi la alegerile LPF!

INFO: O sinteza a evenimentelor din ultimele zile puteti vedea accesand linkul de mai jos:

"Batalia pentru Liga": Politicul intervine pentru Gino iar Dragomir si-a tras ultimul cartus

Cine sunt cei doi candidati

Dumitru Dragomir are 67 de ani si conduce Liga Profesionista de Fotbal de 17 ani. Inainte de a fi sef la LPF a ocupat functia de vicepresedinte, in mandatul lui Mircea Anghelescu. A fost reales de trei ori (2000, 2005 si 2009).

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Cei doi s-au mai batut odata pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5 (la vremea respectiva Liga 1 era alcatuita doar din 16 echipe).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Gino Iorgulescu presedinte LPF, #Gino Iorgulescu invins Dumitru Dragomir LPF, #LIVE alegeri presedintie LPF, #LIVE Dumitru Dragomir Gino Iorgulescu , #LPF