Greseala fatala a lui Mititelu

Marti, 15 Martie 2011, ora 13:03
3775 citiri
Greseala fatala a lui Mititelu

Universitatea Craiova traverseaza o perioada de cosmar, iar Adrian Mititelu e principalul vinovat pentru situatia oltenilor.

Nu pentru relatia proasta cu suporterii, nu pentru greselile in managementul clubului, nici pentru ca l-a indepartat pe Victor Piturca, ci pentru ca a intrat intr-un conflict cu Mitica Dragomir.

Mititelu a facut greseala de a intra intr-o disputa cu seful LPF, iar Universitatea Craiova risca acum sa fie retrogradata si, foarte probabil, el indepartat din fotbal.

Nu conteaza daca Mititelu are sau nu dreptate, la LPF tot ce conteaza e ca nu se trece pentru cuvantul lui Dragomir si al clanului format de acesta la Liga.

Cel mai bun exemplu e Constantin Iacov, care, pe vremea cand era presedinte la Progresul, a dus razboie grele cu Dragomir. In consecinta, a disparut din fotbal, iar gruparea de gruparea din Parcul cu Platani se zbate prin Liga a IV-a.

Contre cu Dragomir a avut si Gigi Becali, dar tot degeaba. Deciziile au ramas cele stabilite de Mitica si compania, iar cel care a cautat impacare a fost finantatorul Stelei.

1996 e anul in care Dragomir a devenit presedintele primei divizii de fotbal din Romania. 15 ani au trecut de atunci, in care s-au recunoscut "cooperativele", "valizele" si chiar "blaturile", dar fara sa cada niciun cap la LPF.

De ani buni, jucatorii romani pleaca in strainatate doar pentru a avea de unde se intoarce, iar scandalurile din Liga 1 tin prima pagina a ziarele mult mai mult decat rezultatele.

"Scandalurile se vand. Va place sa-i vedeti pe conducatori injurandu-se si balacarindu-se pe la televizor. Asa ca de ce sa nu le permit?" - Dumitru Dragomir

Traim intr-o tara democratica, insa e clar ca nu vom aveam niciodata un fotbal liber cat timp Mitica Dragomir va sta in fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Stupoare la FCU Craiova. Fiul patronului Adrian Mititelu, internat de urgență: ”Nu e vorba de suicid”
Adrian Mititelu Jr. (26 de ani), fiul patronului echipei de fotbal FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București. După ce FCU Craiova a ajuns...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Adrian Mititelu, #Dumitru Dragomir, #Liga Profesionista Fotbal , #LPF