Ziare.com

Mitica Dragomir si seful arbitrilor explica anularea cartonasului rosu primit de Cristea

Miercuri, 13 Octombrie 2010, ora 20:09

   

Mitica Dragomir si seful arbitrilor explica anularea cartonasului rosu primit de Cristea
Dumitru Dragomir, presedintele LPF, si seful arbitrilor din Romania, Vasile Avram, au incercat sa explice de ce a fost anulat cartonasul rosu primit de Andrei Cristea in meciul cu Otelul Galati.

Mai intai, Avram a precizat in ce conditii se poate reveni peste o decizie a unui arbitru.

"Articolul 64 din Regulamentul Disciplinar spune ca hotararile luate de arbitru sunt decisive si irevocabile si nu pot fi schimbate. Deciziile pot fi revizuite numai daca persoana sanctionata a fost identificata gresit", a zis Vasile Avram la GSP TV.

A intervenit apoi Dragomir care a precizat ca arbitrul Cristi Balaj a fost cel care a recomandat de fapt revizuirea acestei decizii.

"Decizia lui Balaj nu a fost definitiva, pentru ca el a scris in raport ca nu a vazut si ca recomanda Comisiei sa studieze caseta. Eu am scris in raport, pentru ca am fost supervizor, ca arbitrajul a fost cu greseli. Ei au vizionat caseta din toate unghiurile si nu l-au considerat vinovat", a declarat Mitica Dragomir.

Dinamo a reusit sa anuleze cartonasul rosu primit de Andrei Cristea

Andrei Cristea va putea evolua in derbiul Dinamo - Steaua dupa ce Comisia de Disciplina a LPF a anulat cartonasul rosu primit in finalul meciului cu Otelul.

M.D.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2223 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

baaa,hotilor

Dumnezeu nu doarme,o sa vedeti voi!

 

JIJI OAIE VA PLECA DIN GROAPA CU UN SAC DE GOLURI

steaua o va lua pe coaja.

HAI DINAMO.

da,prietene,dar cu furaciuni?

e bine asa?pai aia mai e victorie?

pt bobinstein

VOM BATE ORICUM: GOL CU MANA, DIN OFFSIDE SAU MARCAT DE ARBITRU.

NU CONTEAZA!

CONTEAZA DOAR SA PUNEM LA PAMANT AROGANTA LUI JIJI OAIE.

DUPA ASTA DINAMO POATE SA PIARDA SI 5 MECIURI LA RAND. NU SE SUPARA NIMENI.

HAI DINAMO! FOREVER RED DOG!

hotie

cum a fost indentificat gresit ? era altul la faza aia ?

 

Nu...

Dar "Raportul" al scoate din culpa. Mai ales ca comisiile din Romanica sunt cum sunt. Eu sunt curios cind o sa inceapa sa modifice rezultatele. Sa admitem ca in loc de rosu, arbitrul ar fi validat un gol pe care nu l-a vazut. Hmmm?
In alta ordine de idei Dinamo bate pe Steaua!

ciudat arbitru

nu a vazut bine,dar,jucatorul lovit de cristea avea gura plina de singe...desigur ca se rujase pe furis...
sint dinamovist,batem steaua si in somn,dar cinstit,fara smecherii ieftine.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor