Omul lui Dragomir a explodat dupa decizia TAS

Vineri, 02 August 2013, ora 19:16
2940 citiri
Omul lui Dragomir a explodat dupa decizia TAS

Omul lui Dumitru Dragomir de la LPF, Vali Alexandru, a explodat dupa ce Tribunalul de la Lausanne a decis retrogradarea Rapidului in Liga 2.

Secretarul general al forului condus de Dragomir este bulversat dupa hotararea instantei elvetiene si nu a ezitat sa ii ironizeze pe magistratii de la TAS.

"Inteligentii de la TAS ar trebui sa ne spuna si cum punem in aplicare decizia de inlocuire a Rapidului cu Chiajna! Eu in viata mea nu am mai intalnit asa ceva. Sunt de zeci de ani in fotbal si asa ceva de complicat n-am mai vazut. Va dati seama, ce putem face noi acum? Ii punem pe Vaslui si Viitorul Constanta sa mai joace cate un meci? Atunci o sa sara ei in sus ca joaca 36 de meciuri intr-un sezon si nu e corect. Daca pastram actualul punctaj al Rapidului, iar nu e bine, pentru ca poate Chiajna obtinea mai multe puncte in primele doua etape. Nu stiu ce o sa facem, oricum, decizia de punere in aplicare a hotararii TAS o poate lua numai si numai Comitetul Executiv al FRF.

Ce a facut TAS nu este corect, asta este parerea mea. Primul capat de cerere al Concordiei, in care se cerea anularea rezultatului barajului de mentinere in Liga I cu Rapid, a fost respins. Apoi, vin acum cu o alta decizie. De ce nu au judecat in stare de urgenta ambele capete de cerere? Se anunta inainte de inceputul campionatului si totul era clar de la inceput. Asa totul este foarte complicat", a declarat Vali Alexandru pentru Mediafax.

Formatia Rapid Bucuresti va fi retrogradata in Liga 2 dupa o decizie luata vineri de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Rapid a fost retrogradata din Liga 1

Locul giulestenilor va fi luat de Concordia Chiajna, grupare pe care Rapid a invins-o intr-un meci de baraj pentru ramanerea in prima liga.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Rapid retrogradata Liga 2, #TAS Rapid retrogradata, #TAS Rapid Chiajna Liga 1 , #LPF