Ponta, pus la zid dupa alegerile de la LPF

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 19:01
5614 citiri
Ponta, pus la zid dupa alegerile de la LPF
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta este aspru criticat pentru implicarea pe care a avut-o in alegerile de la Liga Profesionista de Fotbal. Unul dintre oamenii care si-au pierdut joi locul de munca sustine ca premierul a provocat panica printre conducatorii cluburilor, dupa intalnirea care a avut loc in seara dinaintea alegerilor.

Sandu Boc, fostul vicepresedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat ca aparitia lui Victor Ponta la o intalnire cu conducatorii cluburilor si cu contracandidatul lui Dumitru Dragomir este anormala.

De altfel, Boc spune ca a trecut de la statutul de vicepresedinte la fost vicepresedinte doar din cauza implicarii lui Victor Ponta.

"Sunt fostul vicepresedinte pentru ca s-a implicat Ponta. E normal sa se implice? Ce cauta Ponta acolo (la intalnire - n.red.)? Tu, Dragnea, ce cautai acolo?! Victore, tu ce cauti aici? Ponta n-avea ce sa caute, trebuia sa lase lucrurile sa decurga normal si ce iesea, iesea", a declarat Sandu Boc la postul Digi Sport.

Discursul pe care Victor Ponta l-a avut la intalnirea cu presedintii cluburilor ar fi provocat panica printre votanti, sustine Boc.

"Toata lumea astazi a fost crispata. Toti oamenii care au venit sa voteze erau crispati. Prietenii mei, care eram convins ca vor vota cu Dragomir, s-au intors. De ce? Uitati-va ce s-a intamplat aseara!", a adaugat Boc.

Insotit de Liviu Dragnea, Victor Ponta s-a intalnit, miercuri seara, cu Gino Iorgulescu si alti zece presedinti de club pentru a pune la cale ultimele detalii despre alegerile de la Liga Profesionista de Fotbal.

La nivel oficial, Gino Iorgulescu sustine ca Victor Ponta s-a aflat intamplator in acel hotel, insa surse autorizate au dezvaluit pentru Ziare.com ca noul sef al LPF a anuntat in fata votantilor ca are sprijinul premierului pentru reducerea impozitului pe salarii de la 70% la doar 32%, incepand de anul urmator.

Gino Iorgulescu a produs surpriza: L-a invins pe Dumitru Dragomir si a castigat sefia LPF!

Gino Iorgulescu a castigat, joi, alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins pe Dumitru Dragomir cu scorul de 11-7.

Dumitru Dragomir paraseste astfel postul pe care l-a ocupat in ultimii 17 ani.

Gino Iorgulescu are 57 de ani si s-a remarcat ca fotbalist la Sportul Studentesc si echipa nationala, iar dupa retragere s-a ocupat de echipa Progresul/FC National Bucuresti. In ultimii ani a stat departe de fotbal, de aceea candidatura sa a venit ca o surpriza.

Cei doi s-au mai batut odata pentru sefia LPF, in 2000, cand castig de cauza a avut Dumitru Dragomir, cu 11 voturi la 5 (la vremea respectiva Liga 1 era alcatuita doar din 16 echipe).

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Ponta alegeri LPF, #Gino Iorgulescu presedinte LPF, #alegeri LPF Victor Ponta , #LPF
Comentarii
Poza adsal
adsal
rank 5
Prostu daca nu-i fudul parca nu e prost destul