DNA le da o veste proasta lui Sandu si Dragomir. Iata cati ani de puscarie risca

Marti, 14 Mai 2013, ora 07:48
6364 citiri
DNA le da o veste proasta lui Sandu si Dragomir. Iata cati ani de puscarie risca

Pentru Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, capii fobalului romanesc, problemele abia incep. Pusi sub urmarire penala in dosarul excluderii clubului Universitatea Craiova, cei doi primesc o veste proasta din partea procurorilor.

Cei porecliti Nasul si Corleone vor fi trimisi in judecata pana la finalul acestei saptamani, scrie editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Sandu si Dragomir sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri sub sechestru, iar daca vor fi gasiti vinovati risca sa petreaca ani buni de inchisoare dupa gratii.

Potrivit procurorilor, cei doi pot primi intre 6 luni si 15 ani de inchisoare.

Totodata, procurorii vor solicita ca Dragomir si Sandu sa fie suspendati din functii pana la finalizarea anchetei.

Conducatorii fotbalului din Romania au deja sechestru pe mai multe bunuri, procurorii luand aceasta decizie ca o masura de precautie.

Mircea Sandu, chemat de urgenta la DNA

Demersul DNA l-a infuriat cel mai tare pe Dumitru Dragomir, care nici macar nu s-a prezentat pentru a lua act de inceperea urmaririi penale. Seful LPF si-a trimis avocatii la sediul DNA pentru a semna in locul sau.

In schimb, Mircea Sandu a mers la DNA si a discutat cu procurorii, insa la final a lansat un avertisment: "Va asigur ca unii vor plati!"

Cazul excluderii clubului de fotbal se va relua in instantele civile in toamna acestui an.

C.S.

#Dumitru Dragomir DNA, #Mircea Sandu DNA, #excludere Universitatea Craiova, #Sandu urmarit penal, #Dragomir urmarit penal , #Mircea Sandu
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Toti nevinovaţii din tara asta sunt chemati la DNA! Da' se poate?
Poza next777
next777
rank 1