Dragomir, despre acuzatiile de mita la UEFA: Un ceas merge cadou, bani nu

Vineri, 29 Octombrie 2010, ora 18:58
1337 citiri
Dragomir, despre acuzatiile de mita la UEFA: Un ceas merge cadou, bani nu

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a comentat in stilul sau propriu scandalul legat de mita pe care ar fi primit-o inalti oficiali ai UEFA, printre care si Mircea Sandu.

"Ce are DNA-ul cu alta tara? Niste tampenii toate acuzatiile astea. Ce schizofrenic e acest Marangos! A dat ceva la presa si toata lumea vorbeste. Un cadou mai merge la acest nivel, dar nu bani! Ceasuri, ceva de buzunar.

Cum justifica federatia din tara respectiva banii existenti in conturi? Tampitii cred asa ceva. Eu nu vreau sa vorbesc asa pentru ca nu sunt tampit. Cine da sume de ordinul milioanelor. DNA-ul sa-i faca cu mana lui Sandu, ce treaba au ei cu Ucraina, Polonia si Elvetia", a comentat Dragomir in cadrul unei conferinte de presa.

Mircea Sandu, in atentia DNA. E acuzat de luare de mita

Scandal de coruptie la UEFA: Romania, pe lista tarilor implicate

Mircea Sandu a intrat in atentia DNA, dupa ce este acuzat de un fost oficial UEFA ca a luat mita. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal ar fi primit doua milioane de euro pentru a vota in favoarea organizarii Campionatului European din 2012 in Polonia si Ucraina.

#Dumitru Dragomir scandal mita, #Mircea Sandu DNA mita, #scandal mita UEFA , #Mircea Sandu