Dragomir, despre refuzul de a-i lua locul lui Mircea Sandu si viitorul presedinte al FRF

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 11:18
1988 citiri
Dragomir, despre refuzul de a-i lua locul lui Mircea Sandu si viitorul presedinte al FRF

Dumitru Dragomir sustine ca a refuzat de mai multe ori sa-i ia locul lui Mircea Sandu in fruntea Federatiei Romane de Fotbal.

Mitica a dezvaluit si motivul refuzului: nu stie multe limbi straine.

"Sunt singurul care pot sa dovedesc ca, in decursul anilor, am fost impins de altii sa ocup postul de presedinte al FRF, dar niciodata nu am dorit sa-i iau locul lui Mircea Sandu. M-am multumit cu ce stiu sa fac", a spus Dumitru Dragomir pentru editia tiparita a cotidianului Libertatea.

"Functia de sef al FRF e o meserie foarte grea, trebuie sa vorbesti 3-4 limbi straine, nu ca mine, sa ai multi ani petrecuti in anturajul celor mari din Europa pentru a fi primit cum trebuie si sa ai o vedere de ansamblu asupra fenomenului. Exista calitati diferite pentru cele doua posturi, iar eu ma adaptez mai bine la nevoile neaose ale fotbalului nostru", a continuat acesta.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal cunoaste succesorul ideal pentru Mircea Sandu in functia de sef al FRF.

"Domne, Dumitru Mihalache, omul pe care il pregateste Mircea Sandu, este profesor de meserie, cadru didactic. Va spun cu mana pe inima ca, in ultimii ani, a invatat foarte bine cu ce se mananca fotbalul in Romania. Ar fi un succesor potrivit. Cu toate acestea, sa nu ne pripim. Vor multi sa-i ia glanda lui Mircea Sandu, dar va spun eu: el va mai ramane multi ani la conducerea FRF", a mai spus Dragomir.

Mircea Sandu este presedintele Federatiei Romane de Fotbal din 1990.

I.G.

#Dumitru Dragomir, #presedinte FRF Mircea Sandu , #Mircea Sandu