Dragomir face noi dezvaluiri despre imprumutul lui Sandu catre Bistrita

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 17:37
2480 citiri
Dragomir face noi dezvaluiri despre imprumutul lui Sandu catre Bistrita

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a facut noi dezvaluiri referitoare la cei 400.000 de euro imprumutati de Jean Padureanu de la sotia lui Mircea Sandu.

Mitica de la Liga sustine ca Gloria Bistrita a fost "lucrata" de cei din Comisia de Licentiere si ca "Nasul" i-a retrogradat cu lacrimi in ochi pe ardeleni.

"Din punct de vedere moral mi se pare normal ca l-a ajutat Mircea Sandu, insa cand au fost problemele de la club nu a tinut cont de prietenie.

Jean Padureanu a platit mai mult decat jumatate din datorie. Noi toti faceam cheta si ii dadeam 70.000 daca am fi stiut ca are nevoie. Padureanu a fost lucrat de cei din Comisia de Licentiere. Cu lacrimi in ochi l-a scos Mircea Sandu pe Jean Padureanu din prima Liga.", a declarat Dragomir intr-o conferinta de presa.

Jean Padureanu a fost imprumutat cu 400.000 de euro in 2009 de catre sotia lui Mircea Sandu.

Mircea Sandu rupe tacerea si explica imprumutul misterios al sotiei sale

Banii au fost restituiti din drepturile TV ale gruparii Gloria Bistrita, insa procurorii DNA suspecteaza ca Jean Padureanu n-ar fi primit bani de la sotia lui Mircea Sandu si de fapt suma respectiva a reprezentat mita pentru seful Federatiei Romane de Fotbal.

C.F.

#Dumitru Dragomir, #Sandu imprumut Gloria Bistrita, #Sandu imprumut Jean Padureanu , #Mircea Sandu