Dragomir nu vede cu ochi buni intalnirea dintre Sandu si suporteri

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 20:34
1346 citiri
Dragomir nu vede cu ochi buni intalnirea dintre Sandu si suporteri

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu vede cu ochi buni initiativa presedinteului FRF, Mircea Sandu, de a se intalni cu liderii galeriilor din Liga 1.

"Corleone" afirma ca nu poate aproba gestul lui Mircea Sandu si se plange de presiunea exercitata de presa si de suporteri.

"Acum a inceput dictatura presei si a unora din galerii. Pana nu se face liniste, vai de capul nostru! Traim doar din minciunile presei acum, usor-usor se sufoca toate.

Presa scrisa e pe cale de disparitie, din cauza minciunilor. Il las pe Mircea Sandu sa se intalneasca el cu cine vrea, eu nu ma intalnesc decit cu oamenii onesti", a spus Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), s-a intalnit, joi, cu lideriile galeriilor a 5 cluburi din Liga 1, seful forului declarandu-se "luminat" dupa discutia cu "ultrasii".

Mircea Sandu, "luminat" dupa intalnirea cu suporterii

"Nasul" spune ca a avut parte de un dialog civilizat, in cadrul caruia s-a stabilit ca galeriile sa sustina echipa nationala iar FRF sa ii ajute pe cei "huligani" sa schimbe legea 4 privind siguranta pe arenele sportive.

C.F.

#Dumitru Dragomir, #Sandu intalnire suporteri, #Dragomir demisie LPF, #Dragomir conflict Sandu , #Mircea Sandu