Dumitru Dragomir, numarul 1 in fotbalul din Romania?

Miercuri, 27 Ianuarie 2010, ora 08:36
1456 citiri
Dumitru Dragomir, numarul 1 in fotbalul din Romania?

Problemele de sanatate ale sefului FRF, Mircea Sandu, l-ar putea propulsa pe Dumitru Dragomir in fruntea fotbalului autohton, "Corleone" controland in lipsa "Nasului" atat federatia cat si LPF.

Intr-un interviu acordat celor de la Evenimentul Zilei, Dragomir recunoaste ca, in cazul in care Mircea Sandu nu si-ar mai putea exercita atributiile, el ar deveni conducatorul unic al fotbalului, insa precizeaza ca acest lucru nu se va intampla.

"Daca apar situatii speciale si Mircea Sandu nu e prezent, se va intruni Comitetul de Urgenta, care e format din presedintele Sandu, vicepresedintele Vasile Avram si eu, din pozitia de prim-vicepresedinte. Dar Comitetul de Urgenta se poate intruni si cu numai doi reprezentanti. Pe Sandu putem doar sa-l informam. El poate sa stea numai la Bruxelles, daca vrea.

Daca in Comitetul de Urgenta nu ne intelegem, atunci convocam Comitetul Executiv, pe care tot eu il conduc!", a spus Dragomir, mentioneaza sursa citata.

Presedintele LPF s-a grabit apoi sa afirme ca fotbalul romanesc nu conduce o singura persoana, cu Adunarea Generala a FRF sau Comitetul Executiv.

"Domnule, e gresit. Fotbalul este condus de Adunarea Generala si de Comitetul Executiv, nu de Lupescu, Sandu, Dragomir sau altcineva. Nu conduce o persoana. Sandu poate sa conduca foarte bine si numai prin corespondenta. Nu trebuie sa semneze condica de prezenta. Sefii n-au condica, domnule! Mircea Sandu n-are, eu n-am, Basescu n-are! Nu mai e ca pe vremea lui Ceausescu, sa conduca o singura persoana", a mai spus Dragomir.

In incheiere, Dumitru Dragomir a asigurat ca proaspat alesul presedinte al FRF se simte bine, cel mai recent set de analize efectuate la Nisa iesind cum nu se putea mai bine.

#Dumitru Dragomir, #Dragomir sef fotbal Romania, #Mircea Sandu reales, #Mircea Sandu bolnav , #Mircea Sandu
Comentarii
Poza impartial
impartial
rank 3
Fotbalul este pe maini bune.