Gafa care le poate fi fatala lui Sandu si Dragomir - Ce au descoperit procurorii

Joi, 20 Iunie 2013, ora 16:05
5751 citiri
Gafa care le poate fi fatala lui Sandu si Dragomir - Ce au descoperit procurorii
Foto: gsptv.ro

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au comis o gafa importanta in momentul in care au decis sa excluda din fotbal clubul Universitatea Craiova, sustin procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Cei doi sefi ai fotbalului romanesc au omis sa anunte administratorul judiciar al clubului Universitatea Craiova ca acesta va fi exclus. In acel moment, clubul se afla in insolventa, iar administratorul judiciar trebuia sa fie informat, dar si sa fie o punte de legatura.

"Nu au comunicat administratorului judiciar faptul ca S.C. FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. a fost exclusa provizoriu de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal la data de 20.07.2011 in vederea luarii masurilor ce se impun de catre lege in cazul deschiderii procedurii reorganizarii judiciare si a falimentului in cazul S.C. FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. Starea de fapt si de drept a reorganizarii judiciare bloca orice actiune juridica referitor la patrimoniul S.C. FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. Orice act de dispozitie era si este atributul administratorului judiciar si al judecatorului sindic, nicidecum a altor persoane", sustin procurorii.

De altfel, procurorii mai afirma ca Dragomir si Sandu au actionat "in dispret total".

"Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si invinuitele Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal au actionat in dispretul total al unor masuri ale organelor statului, anume Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Dolj", mai sustin procurorii DNA.

Prin aceasta omisiune ce a dus la excluderea oltenilor din fotbal statul roman ar fi fost prejudiciat cu 15,8 milioane de lei, pretind procurorii.

Dragomir si Sandu, tradati din interior - Declaratia unui martor la DNA

Dumitru Dragomir si Mircea Sandu au fost trimisi in judecata in dosarul excluderii clubului Universitatea Craiova.

Primul termen va avea loc in data de 12 septembrie, la Judecatoria Sectorului 2.

C.S.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#Dumitru Dragomir Mircea Sandu, #ancheta Dragomir Sandu, #excludere Universitatea Craiova , #Mircea Sandu