Judecatorul TAS, replica dura pentru Sandu si Dragomir

Marti, 06 August 2013, ora 14:32
4730 citiri
Judecatorul TAS, replica dura pentru Sandu si Dragomir

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au primit o replica destul de dura de la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne, chiar din partea arbitrului unic care a judecat cazul Rapidului.

Iritat de faptul ca cei doi sefi ai fotbalului romanesc sustin ca decizia lui este gresita, Marco Balmelli, omul care a trimis Rapidul in Liga 2, spune ca prima divizie trebuia sa aiba 17 echipe in acest sezon.

"In mod normal, ar fi trebuit sa fie un campionat cu 17 echipe in Liga I! Dar insusi Comitetul Executiv al FRF a decis, pe 6 iulie, ca sezonul 2013/2014 al Ligii I sa fie format din 18 echipe, asa cum stabilisera si in anii precedenti! Iar intrebarea a fost cine va ocupa al 18-lea loc?

In trecut, atunci cind o echipa din primele doua divizii din Romania nu primea licenta de Liga I, intotdeauna locul acelui club a fost ocupat fie de cea mai bine clasata retrogradata, cu licenta, daca echipa nelicentiata e din Liga I, fie de cea mai bine clasata echipa, cu licenta, din Liga a II-a, daca echipa promovata nelicentiata era din Liga a II-a! Acelasi principiu a fost stabilit de FRF pe 6 iulie! De asemenea, niciodata in anii precedenti, un club fara licenta nu i s-a dat dreptul de a juca in prima liga!

Chiar nu inteleg care e problema lor!", a raspuns arbitrul unic al TAS intr-o interventie la postul DigiSport.

Primele declaratii ale judecatorului TAS care a retrogradat Rapidul

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sustin ca decizia instantei supreme in sport este ilegala, deoarece incalca regulamentele interne.

Dragomir, acuzatii fara predecent la adresa lui Mircea Sandu si a FRF

Totusi, cei doi sunt obligati sa o puna in aplicare.

M.D.

#Sandu Dragomir TAS, #TAS Rapid Liga 2, #judecator TAS Sandu Dragomir , #Mircea Sandu