Mitica Dragomir, vizita secreta la DNA

Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 07:53
2364 citiri
Mitica Dragomir, vizita secreta la DNA

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a dezvaluit ca deja a fost audiat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in cazul dezafilierii Universitatii Craiova.

"Am fost chemat la DNA, am fost si eu acolo. Daca nu sunteti vigilenti, eu ce sa va fac? Bineinteles ca am fost la DNA acum doua saptamani. Nu am voie sa spun despre ce am vorbit. Eu am fost chemat in cazul Mititelu, nu Avram.", a spus Dragomir la GSP TV.

"Corleone" a recunoscut ca plangerea depusa de Adrian Mititelu la DNA il vizeaza direct, dar sustine ca este nevinovat in cazul excluderii oltenilor.

"Ce credeti, daca ma cheama la DNA sunt vinovat, gata? DNA-ul poate sa va cheme si pe voi! Eu nu am niciun fel de disconfort. De ani de zile dorm linistit!", a mai spus Dragomir.

Ultimele actiuni ale procurorilor DNA au creat panica in Liga 1, iar oamenii de fotbal sunt convinsi ca acestia ii urmaresc pe Mircea Sandu si pe Dumitru Dragomir.

Procurorii DNA au descins, joi, la Centrul FRF de la Mogosoaia de unde au ridicat mai multe documente, la o zi dupa ce Mircea Sandu a fost audiat in cazul Vasile Avram.

C.F.

#Dumitru Dragomir, #Dragomir audiat DNA , #Mircea Sandu