Dragomir a facut o criza de nervi la Curtea de Apel: Lasati-ma, lasati-ma!

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 20:03
5865 citiri
Dragomir a facut o criza de nervi la Curtea de Apel: Lasati-ma, lasati-ma!

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a avut o reactie nervoasa la adresa jurnalistilor, dupa ce a fost intrebat daca se teme ca va fi arestat din nou.

"Lasati-ma ca sunt si asa obosit! Eu sunt un om batran, ma fratilor. Nu ma mai sechestrati! Ma sechestrati! Eu va respect, lasati-ma in pace!", a spus Dragomir, la Curtea de Apel Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, Dragomir si-a declarat din nou nevinovatia, sustinand ca nu are nicio implicare in acest caz.

"Am avut mandat sa vand drepturile pe 37 de milioane si le-am vandut pe 57 de milioane. Unde este paguba? Ar trebui sa fiu felicitat ca am adus mai mult! Le-am spus ca daca eu sunt implicat in vreo firma sau am stat de vorba cu cei implicati sa-mi dea cea mai mare pedeapsa din lume!", a adaugat Dragomir.

Curtea de Apel a dat verdictul in cazul lui Dumitru Dragomir

Tribunalul Bucuresti a respins cererea de arestare preventiva a lui Dumitru Dragomir, in dosarul vanzarilor drepturilor de televizare din Liga 1.

Cei sapte oameni implicati in acest dosar, in care anchetatorii invoca un prejudiciu de 3 milioane de euro, sunt acuzati de evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.

Anchetatorii cerceteaza modul in care s-au vandut drepturile de televizare din Liga 1 pentru perioada 2011/2014.

Potrivit unor surse, 2,25 milioane de euro din suma tranzactionata au mers catre firma intermediara Capital Properties, detinuta de Mihai Corbu, un apropiat al lui Adrian Tataru, prieten cu Zoltan Teszari, seful RCS-RDS.

Istoricul cazului:

Pe 1 iulie 2011, condusa de Dumitru Dragomir, Liga Profesionista de Fotbal a cedat drepturile de televizare din Liga 1 cu ajutorul firmei Capital Properties, detinuta de Mihai Corbu, apropiat al lui Adrian Tarau. Firma a incasat astfel un comision de 2,25 milioane de euro.

Pe 6 iulie 2011, Gigi Becali a contestat comisionul incasat de firma Capital Properties, sustinand ca Dragomir nu a avut acceptul cluburilor.

La scurt timp, Dragomir a sustinut ca Liga poate opri 6,5% din valoarea totala a drepturilor TV, din care se va plati comisonul catre firma Capital Properties.

Potrivit anchetatorilor, comisionul ar fi fost redirectionat catre alte firme, iar astfel banii ar fi fost spalati.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dumitru Dragomir Curtea de Apel, #Dumitru Dragomir ancheta drepturi TV , #stiri Dumitru Dragomir