Dragomir raspunde acuzatiilor lansate de Mititelu: E schizofrenic

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 16:18

   

Dragomir raspunde acuzatiilor lansate de Mititelu: E schizofrenic
Adrian Mititelu a lansat noi acuze la adresa sefilor din fotbalul romanesc, insa presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, sustine ca patronul oltenilor "abereaza si e schizofrenic".

"Astea sunt afirmatii de om iresponsabil. Orice nebun poate spune ce vrea in tara asta. Comitetul Executiv a luat o hotarare colectiva, in conformitate cu legile tarii. Hotararea e supusa spre ratificare Adunarii Generale a FRF. Daca Adunarea spune "nu", Universitatea va intra in liga a 2-a de acum, daca zice "da", echipa ramane dezafiliata.

Nu exista nicio scrisoare. Comitetul Executiv face modificari la statut an de an. Tot ce zice Mititelu e o aberatie. E un schizofrenic. Toate notificarile intra odata cu hotararea comitetului federal.

Mititelu contesta pe toata lumea. Contesta si faptul ca s-a nascut. El nu exista. E un escroc patentat care a pacalit pe toata lumea. Mititelu ar trebui sa fie la Socola, nu la Craiova.", a declarat Dragomir la GSP TV.

Dupa doua luni de tacere, Adrian Mititelu a revenit cu noi dovezi care atesta abuzurile comise de Federatia Romana de Fotbal (FRF) in cazul dezafilierii Universitatii Craiova.

Mititelu loveste din nou in Mircea Sandu: Iata dovada abuzurilor FRF

In cadrul unei conferinte de presa, Mititelu a prezentat un document trimis de FIFA catre FRF la inceputul anului trecut, in care forului condus de Mircea Sandu i se cere sa modifice statul pentru ca un membru sa nu mai poata fi dezafiliat de Comitetul Executiv, ci doar de Adunarea Generala.

Potrivit lui Mititelu, "Nasul" n-a tinut insa cont de cererea forului mondial si, la aproape sase luni distanta, Universitatea Craiova a fost dezafiliata in urma unei decizii a Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

C.F.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1280 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Kolea
rank 1
Mitica,
Tu trebuie sa mergi la Socola, nu Mititelu!Ai furat si ai distrus fotbalul romanesc!Locul tau e la puscarie!
Iti bati joc de romani, cum "vrea" muschii tai!
Popor roman, astia ne conduc, circari, sforari, izmenari, hoti, mincinosi si hoti.
Bucifal
rank 2
Excroci !!!
Mitica la puscarie ! - in celula cu Mirciulica . Au furat impreuna si au distrus fotbalul romanesc .
wall
rank 2
Mitica
.. vezi ca te asteapta nevasta'ta Mititica..
gorun_constantin
rank 1
Mda!
"Comitetul Executiv a luat o hotarare colectiva, in conformitate cu legile tarii."(!?) zice pezevenghiul!!! Care legi, militianule, legile dupa care va conduceti voi ca stat in stat!!! Oricum, daca echipa unei mari iubiri nu-si va primi dreptatea tu vei fi belit in piata publica!!! Tu si acolitii tai de la FRF!!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor