Dragomir s-a dezlantuit in fata procurorilor DNA: El e vinovatul!

Luni, 03 Februarie 2014, ora 16:06
8091 citiri
Dragomir s-a dezlantuit in fata procurorilor DNA: El e vinovatul!

Dumitru Dragomir a dat o declaratie de sapte pagini in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in care a indicat vinovatul din cazul excluderii clubului de fotbal Universitatea Craiova.

In fata procurorilor DNA, Dumitru Dragomir a sustinut ca juristul Federatiei Romane de Fotbal, Adrian Stangaciu, "este vinovat pentru excluderea Craiovei", conform Fanatik.

Potrivit spuselor lui Dragomir, Stangaciu este vinovat deoarece a reusit sa-i influenteze pe membrii Comitetului Executiv.

"Adrian Stangaciu, juristul FRF, ne-a prezentat o informare potrivit careia Fotbal Club U Craiova S.A. a incalcat grav regulamentul si statutul, pentru ca a actionat in judecata federatia, iar Sandu Mircea i-a pus 7-8 intrebari cu privire la acest aspect pentru lamurirea membrilor Comitetului Executiv", se arata in declaratia semnata de Dragomir.

"Eu nu am cunostinte juridice, astfel ca nu imi aduc aminte daca mi s-au prezentat la mapa cereri de chemare in judecata sau alte acte juridice. M-am bazat numai pe profesionalismul si stiinta de carte a Comisiei Juridice din cadrul FRF si a juristului Stangaciu Adrian. Mi s-a creat convingerea ca acest club a incalcat grav regulamentul FRF si exista actiuni civile indreptate impotriva Federatiei", a mai scris Dragomir.

Referitor la daunele pe care Adrian Mititelu le solicita dupa ce a pierdut mai multi jucatori, Dragomir a precizat ca doar FRF i-a declarat liberi de contract.

"Contractele jucatorilor de fotbal care activeaza in Liga 1 sunt inregistrate la Liga, dar declararea unui jucator liber de contract este de competenta comisiilor jurisdictionale din cadrul FRF", a sustinut Dragomir.

Fostul sef al LPF a fost trimis in judecata alaturi de Mircea Sandu in cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova.

Averea inculpatilor din acest caz a fost pusa sub sechestru.

C.S.

Citeste si:
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Sursa: Ziare.com