Dragomir s-a dezlantuit in fata procurorilor DNA: El e vinovatul!

Luni, 03 Februarie 2014, ora 16:06
8346 citiri
Dragomir s-a dezlantuit in fata procurorilor DNA: El e vinovatul!
Foto: enational.ro

Dumitru Dragomir a dat o declaratie de sapte pagini in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in care a indicat vinovatul din cazul excluderii clubului de fotbal Universitatea Craiova.

In fata procurorilor DNA, Dumitru Dragomir a sustinut ca juristul Federatiei Romane de Fotbal, Adrian Stangaciu, "este vinovat pentru excluderea Craiovei", conform Fanatik.

Potrivit spuselor lui Dragomir, Stangaciu este vinovat deoarece a reusit sa-i influenteze pe membrii Comitetului Executiv.

"Adrian Stangaciu, juristul FRF, ne-a prezentat o informare potrivit careia Fotbal Club U Craiova S.A. a incalcat grav regulamentul si statutul, pentru ca a actionat in judecata federatia, iar Sandu Mircea i-a pus 7-8 intrebari cu privire la acest aspect pentru lamurirea membrilor Comitetului Executiv", se arata in declaratia semnata de Dragomir.

"Eu nu am cunostinte juridice, astfel ca nu imi aduc aminte daca mi s-au prezentat la mapa cereri de chemare in judecata sau alte acte juridice. M-am bazat numai pe profesionalismul si stiinta de carte a Comisiei Juridice din cadrul FRF si a juristului Stangaciu Adrian. Mi s-a creat convingerea ca acest club a incalcat grav regulamentul FRF si exista actiuni civile indreptate impotriva Federatiei", a mai scris Dragomir.

Referitor la daunele pe care Adrian Mititelu le solicita dupa ce a pierdut mai multi jucatori, Dragomir a precizat ca doar FRF i-a declarat liberi de contract.

"Contractele jucatorilor de fotbal care activeaza in Liga 1 sunt inregistrate la Liga, dar declararea unui jucator liber de contract este de competenta comisiilor jurisdictionale din cadrul FRF", a sustinut Dragomir.

Fostul sef al LPF a fost trimis in judecata alaturi de Mircea Sandu in cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova.

Averea inculpatilor din acest caz a fost pusa sub sechestru.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dumitru Dragomir declaratie DNA, #Dumitru Dragomir excludere Craiova, #Dumitru Dragomir vinovat Craiova , #stiri Dumitru Dragomir