Dragomir va prezenta o proba incredibila la proces: Am inregistrarea, sunt beton!

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 09:31
4613 citiri
Dragomir va prezenta o proba incredibila la proces: Am inregistrarea, sunt beton!
Foto: Fanatik

Trimis in judecata de procurori, care il acuza de delapidare si evaziune fiscala, Dumitru Dragomir si-a pregatit o aparare "beton" si sustine ca are o proba incredibila, pe care o va prezenta judecatorilor.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dezvaluie ca are inregistrarea sedintei Adunarii Generale a forului in care s-a votat comisionul de aproximativ 3 milioane de euro pe care l-a primit firma lui Mihai Corbu.

"Domnule, am inregistrarea acelei Adunari! Sunt beton pe apararea mea! I s-o prezint ca proba in instanta si o sa auda toata lumea ce am spus eu", afirma Dragomir in editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

"Corleone" spune ca el a insistat ca acea firma sa nu primeasca un comision, insa cluburile au insistat si, in cele din urma, au votat pentru atribuirea comisionului,

Dragomir demonteaza apoi o alta acuzatie a procurorilor, dezvaluind ca firma in cauza a reusit sa obtina un pret mult mai mare pentru vanzarea drepturilor TV ale Ligii 1.

"Ei (RCS&RDS - n.red.) facusera o oferta de 37 de milioane de euro, iar Corbu asta, dupa ce a intermediat, a adus 57 de milioane. Eu am documente in acest sens, nu sunt vorbe, si am sa vi le arat si voua si judecatorilor."

Dumitru Dragomir, trimis in judecata: Vezi de ce e acuzat

Dumitru Dragomir a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru delapidare si evaziune fiscalain cazul vanzarii drepturilor TV ale meciurilor din Liga 1.

El este acuzat ca, in calitate de presedinte al LPF, a acceptat intermedierea vanzarii drepturilor TV desi compania de cablu interesata depusese deja o oferta.

Reactia lui Dumitru Dragomir dupa ce a fost trimis in judecata

In acest mod, Liga ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 3 milioane de euro, comisionul incasat de firma care a intermediat contractul.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Dragomir trimis judecata, #Dragomir proba proces, #Dumitru Dragomir judecat , #stiri Dumitru Dragomir