Dragomir vrea sa jumuleasca Argentina

Miercuri, 27 Iulie 2011, ora 08:48
2739 citiri
Dragomir vrea sa jumuleasca Argentina

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (FRF), Dumitru Dragomir, a comentat amanarea meciului cu Argentina, care ar fi trebuit sa se dispute pe 10 august, pe noul stadion National Arena.

Mitica de la Liga sustine ca Federatia condusa de Mircea Sandu ar trebui sa ceara despagubiri de cel putin 500.000 de euro omologilor din Argentina, pentru problemele create in urma amanarii partidei amicale din luna august.

"Se va incerca perfectarea unui amical cu Portugalia sau Camerun, in tara sau in strainatate. Eu zic ca nu trebuie sa facem compromisuri, iar Portugalia lui Cristiano Ronaldo e solutia perfecta. Daca nu, ramane Franta pentru inaugurarea stadionului. Atunci avem certitudinea ca stadionul va fi plin, pentru ca e un meci cu miza.

FIFA ii va penaliza pe argentinieni, dar dupa convingerea mea, ar trebui sa cerem daune cel putin 500.000 de euro. Noi suntem o tara debusolata, probabil daca Argentina ar fi avut amical in Anglia sau Franta, nu ar fi amanat niciodat.", a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

Argentina a anulat amicalul cu Romania

Federatia Argentiniana de Fotbal a anuntat ca meciul amical pe care nationala lui Messi trebuia sa-l joaca cu Romania, la 10 august, a fost anulat.

Federatia Argentiniana a decis luni noapte sa ii rezilieze contractul selectionerului Sergio Batista. Oficialii au anuntat si anularea amicalului cu Romania, care urma sa aiba loc pe 10 august, la Bucuresti.

Mircea Sandu: Negociem cu Portugalia

In replica, presedintele FRF, Mircea Sandu, incearca sa convinga nationala Portugaliei sa renunte la amicalul cu Luxemburg pentru un meci cu selectionata lui Victor Piturca.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dumitru Dragomir, #amical romania argentina anulat , #stiri Dumitru Dragomir