Probleme pentru Dumitru Dragomir, aflat in izolare din cauza COVID - 19. "Nu mai pot. Mai bine ma bati, decat sa ma inchizi"

Joi, 18 Februarie 2021, ora 16:17
8579 citiri
Probleme pentru Dumitru Dragomir, aflat in izolare din cauza COVID - 19. "Nu mai pot. Mai bine ma bati, decat sa ma inchizi"
Dumitru Dragomir. FOTO: Facebook

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este in izolare dupa ce a fost confirmat cu virusul SARS -CoV-2.

Imediat dupa ce se va vindeca, Dragomir va lua drumul santierului, unde construieste blocuri.

"N-am niciun simptom de Covid-19, desi am boala, nici nu-mi curge nasul, nu tusesc...Am fost fraier ca m-am dus sa-mi fac testul. Stau izolat de 6-7 zile. Nu mai pot. Citesc toata ziua, am rupt televizorul.

Ma, frate, decat sa ma inchizi un pic, mai bine ma bati. Intr-o saptamana ies din izolare si abia astept sa ma intorc pe santier. Imi e dor", a spus Dragomir pentru Prosport.

Retras din fotbal, Dragomir a fost ales in toamna pe liste PSD pentru Consiliul General al Capitalei. S-a retras insa fortat de partidul sau.

EXCLUSIV Totul despre cum l-a pierdut Craiova pe Octavian Popescu, jucatorul de milioane de la FCSB. Ce om l-a sfatuit pe Mihai Rotaru ca fotbalistul nu este bun si ce bani s-au invartit in jurul lui

#dragomir in izolare bolanv de covid , #stiri Dumitru Dragomir