Ziare.com
Home > Personalitati > Dumitru Pardau
Dumitru Pardau
Parlamentarii au program prelungit in perioada 20-24 decembrie

Miercuri, 15 Decembrie 2010, ora 11:56

Parlamentarii au program prelungit in perioada 20-24 decembrie

Dumitru Pardau / stiri Dumitru Pardau

Secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau, a declarat miercuri ca parlamentarii vor lucra saptamana viitoare de luni pana vineri la legea bugetului de stat pe 2011 si bugetul asigurarilor sociale, in sedinte de plen reunite prelungite, de la 10.00 la 21.00. Potrivit programului de lucru stabilit de conducerea Camerei Deputatilor, in perioada 20-24 decembrie, parlamentarii vor avea sedinte de plen de la 10.00 la 13.00, o pauza pana la 14.00, apoi o noua sedinta pana la 21.00. In ziua de luni, in pauza dintre sedintele de plen reunit a fost programata si o sedinta a Camerei Deputatilor pentru votul final la o serie de proiecte, a mai spus Pardau. Legea bugetului de stat este considerata vitala pentru ca Romania sa poata continua relatia cu FMI, dar a fost intarziata de faptul ca adoptarea Legii Pensiilor si Legilor Salarizarii Unitare au fost la randul lor intarziate.

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Dumitru Pardau, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Dumitru Pardau
Dumitru Pardau
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Dumitru Pardau, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor