Apariție surpriză în următorul episod al celebrei serii "Fast & Furious"

Duminica, 04 Iunie 2023, ora 08:58
2583 citiri
Apariție surpriză în următorul episod al celebrei serii "Fast & Furious"
Dwayne Johnson și Vin Diesel s-au impacat FOTO facebook

Dwayne "The Rock" Johnson va interpreta încă o dată personajul Luke Hobbs într-un film al francizei "Fast & Furious", al cărui titlu nu a fost deocamdată stabilit, a anunţat joi pe Twitter actorul american, care s-a retras din seria cinematografică de mare succes în anul 2021 din cauza unor neînţelegeri cu un alt star al acesteia, Vin Diesel, informează Reuters.

"Hobbs se întoarce în franciza 'Fast & Furious'", a dezvăluit Dwayne Johnson într-un mesaj video pe care l-a realizat în timp ce se afla în Hawaii.

"Următorul film 'Fast & Furious' în care îl veţi vedea pe legendarul poliţist va fi un film al lui Hobbs, care va servi ca un nou şi proaspăt capitol pentru 'Fast X: Part II'", a adăugat starul american.

Franciza "Fast & Furious" a obţinut încasări de peste 7 miliarde de dolari în box-office-ul mondial şi ocupă locul al cincilea în clasamentul celor mai profitabile francize cinematografice din toate timpurile.

Cel mai recent film al său, "Fast X", cu Vin Diesel şi Jason Momoa în rolurile principale, a avut premiera luna trecută pe marile ecrane şi a realizat a doua lansare ca performanţă financiară din acest an, fiind depăşit doar de un alt titlu al studioului Universal, "The Super Mario Bros. Movie". Filmul "Fast X" a obţinut deja încasări de peste 550 de milioane de dolari în box-office-ul global.

Dwayne Johnson a dezvăluit că s-a împăcat cu Vin Diesel după disputa lor din trecut.

"Vara trecută, eu şi Vin am decis să trecem peste neînţelegerile dintre noi. Vom juca aceste roluri principale fiind animaţi de un sentiment de fraternitate şi de hotărâre - şi vom avea întotdeauna grijă de franciză, de personaje şi de fanii pe care îi iubim atât de mult", a adăugat Dwayne Johnson.

Starul american a adăugat că are întotdeauna "o mentalitate care pune publicul pe primul loc" atunci când vine vorba despre cariera lui şi a transmis totodată sentimentele sale cele mai cordiale întregii echipe de la "Fast & Furious".

Un veteran al francizei, Chris Morgan, va reveni pentru a coordona scrierea scenariului pentru următorul film din această serie cinematografică.

Eveniment Quarterly Report

Persoana care a însoțit-o pe Simona Halep la prima apariție publică a tenismenei după aflarea suspendării de 4 ani FOTO
Persoana care a însoțit-o pe Simona Halep la prima apariție publică a tenismenei după aflarea suspendării de 4 ani FOTO
Simona Halep a participat la un eveniment public, aceasta fiind prima apariție după multe zile în care a stat departe de ochii lumii, în contextul scandalului de dopaj în care a primit o...
Mădălina Ghenea, apariție de top la Scala din Milano FOTO
Mădălina Ghenea, apariție de top la Scala din Milano FOTO
Mădălina Ghenea a întors din nou toate privirile, după o apariție de top la celebra Scala din Milano. Ea a apărut într-o ținută albă, senzuală, stârnind admirația celor prezenți....
#Dwayne Johnson, #Vin Diesel, #impacare, #fast furios, #serie, #aparitie , #stiri media