Viitorul arata bine pentru comertul online

Luni, 23 Martie 2009, ora 13:14
1132 citiri
Viitorul arata bine pentru comertul online
Foto: Tehnopol

Aproximativ doua treimi din retailerii online sunt convinsi ca viitorul arata bine pentru acest tip de comert, iar trei sferturi au declarat ca au planuri de extindere in acest an, potrivit unui sondaj eBay.

Mark Lewis, manager al eBay din Marea Britanie, a spus ca rezultatele se bazeaza pe vanzarile foarte bune de anul trecut, mai toti retailerii online din primii 1.000 inregistrand o crestere de 29 de puncte procentuale in ultimul sfert din 2008, scrie The Telegraph.

Totusi, retailerii online nu sunt imuni la recesiune, unul din patru revizuindu-si estimarile de crestere, iar doua treimi declarand ca au crescut preturile pentru stocuri, din cauza deprecierii lirei sterline.

Mai multi au spus ca planuiesc disponibilizari, rata somajului urmand a creste cu 15 procente in urmatoarele trei luni.

Potrivit lui Lewis, comertul online va creste mai mult decat cel clasic. Astfel, in acest an, se preconizeaza vanzari in crestere cu 54 de puncte procentuale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#comert online crestere, #eBay sondaj , #stiri eBay