Viitorul Skype este in pericol

Vineri, 31 Iulie 2009, ora 23:36
2889 citiri
Viitorul Skype este in pericol

O lupta juridica ameninta viitorul Skype, anunta eBay, care detine sistemul de comunicare online.

Daca Skype pierde dreptul de a folosi o parte importanta din software-ul sau si nu poate sa inlocuiasca pierderea, functionarea sa in conditiile de la acest moment nu ar mai fi posibila, a anuntat eBay, potrivit CNN.

Totusi, nu sunt semne ca Skype ar disparea in curand, ceea ce reprezinta o usurare pentru cei mai mult de 480 de milioane de utilizatori inregistrati, care isi pun bazele in acest sistem pentru a comunica.

Pe de alta parte, nici conflictul juridic cu Joltid, compania care a creat tehnologia in discutie, nu este aproape de rezolvare.

Joltid acuza Skype ca a incalcat acordul de licenta pentru utilizarea tehnologiei, iar procesul va incepe in iunie 2010.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#probleme juridice Skype, #licenta software Skype Joltid, #proces Skype Joltid , #stiri eBay