Andronescu nu a ajuns la un eveniment din Bucuresti din cauza traficului. Pe contul de Facebook scrie insa ca a fost prezenta (Foto&Video)

Duminica, 05 Mai 2019, ora 12:57
5149 citiri
Andronescu nu a ajuns la un eveniment din Bucuresti din cauza traficului. Pe contul de Facebook scrie insa ca a fost prezenta (Foto&Video)
Foto: Facebook/ Ministerul Educatiei Nationale-Romania

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, nu a mai ajuns la un eveniment din Bucuresti, programat de minister, din cauza traficului dintre Suceava, unde a fost sambata, si Bucuresti. O spune chiar consilierul sau, Radu Szekely, intr-o postare video pe Facebook.

"Din pacate, doamna ministru Andronescu nu a ajuns la eveniment. Avea de gand sa participe. A fost ieri la Suceava, la premierea olimpicilor si traficul a ingreunat sau a facut imposibila sosirea domniei sale aici", a spus sambata seara, consilierul sau, Radu Szekely, la evenimentul programat de Ministerul Educatiei pentru liceele din fruntea Clasamentului Registrului Educational Alternativ, asa cum o arata o postare video de pe pagina de Facebook a Registrului.

Cu toate acestea, pe pagina de Facebook a Ministerului Educatiei este facuta o postare in care este anuntata premierea acestor licee la evenimentul la care ar fi participat si ministrul Andronescu, in ciuda celor spuse de consilierul sau.

"Liceele din fruntea clasamentelor Registrului Educational Alternativ au fost premiate astazi, 4 mai 2019, la Gala REAL, eveniment la care a participat si ministrul Educatiei Nationale", scrie pe pagina de Facebook a ministerului cateva ore mai tarziu de la postarea facuta de Registrul Educational Alternativ.

Lipsa autostrazilor din Moldova a facut obiectul unui protest inedit declansat in luna martie a acestui an de un om de afaceri din Suceava, Stefan Mandachi (33 de ani), care detine un lant de restaurante fast-food in Suceava, si care a construit o autostrada mica, de un metru, pentru care a platit 3.800 de lire sterline (4.400 de euro sau 5.000 de dolari), ca sa semnaleze lipsa autostrazilor din Moldova. Campania a durat doua saptamani si i s-au alaturat romani din tara si din strainatate, edili si din alte zone ale tarii decat Moldova, artisti si oameni de afaceri. Pe 15 martie, timp de 15 minute, mai multe companii si-au oprit activitatea in semn de protest.

Distanta de 440 de kilometri dintre Suceava si Bucuresti se parcurge, in mod normal, in aproximativ 7 ore. Daca ar exista autostrada, timpul s-ar reduce la jumatate.

#Andronescu eveniment liceu Bucuresti, #Andronescu Suceava Bucuresti , #ministrul Educatiei