Andronescu: Dragnea n-a facut lucruri ilegale la referendum, as fi stiut si as fi spus

Marti, 30 Iulie 2013, ora 15:44
3679 citiri
Andronescu: Dragnea n-a facut lucruri ilegale la referendum, as fi stiut si as fi spus

Presedintele PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, nu crede ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, se face vinovat de acuzatiile care i se aduc de DNA, precizand ca, daca ar fi fost asa, ar fi stiut si ar fi spus.

Intrebata daca este posibila o demisie a lui Liviu Dragnea din functia de vicepremier, fostul ministru al Educatiei a raspuns: "Nu, personal nu cred lucrul acesta si sper sa fie un act de dreptate corecta pe care sa-l faca justitia pentru ca fara indoiala domnului Dragnea - dupa opinia mea de nepriceput in ale justitiei, dar stiu din ce a facut in campanie - i se imputa lucruri incorecte".

Liviu Dragnea, la DNA, in dosarul fraudei la referendum - a aflat acuzatiile si a iesit pe usa din spate

"Va dau si un exemplu: Eu am fost presedintele interimar al organizatiei PSD de Bucuresti in perioada aceea (referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu - n.red.). Niciodata domnul Dragnea, in calitatea domniei sale de secretar general, nu mi-a cerut sa aduc la vot, sa raportez lucruri care sunt incorecte. Nu s-a intamplat lucrul acesta si va garantez. As sti si as spune daca ar fi", a declarat vicepresedintele PSD, pentru Ziare.com.

La observatia ca poate au fost probleme raportate din alte zone ale tarii, Ecaterina Andronescu a precizat ca: "In mod normal, cred ca un secretar general al unui partid aplica o politica unitara pe toate organizatiile".

Ponta nu stie ce va face cu Dragnea daca va fi trimis in judecata

De asemenea, presedintele PSD Bucuresti a marturisit ca nu a discutat cu Liviu Dragnea ce se va intampla daca acesta va fi trimis in judecata.

"Nu stiu ce ar face, dar sper sa nu ajungem acolo", a explicat vicepresedintele social-democrat.

Totodata, intrebata daca a fost o coincidenta chemarea presedintelui executiv al PSD la DNA la implinirea unui an de la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, Ecaterina Andronescu a raspuns: "Eu sunt un om al cifrelor exacte, dupa cum stiti foarte bine. Nu fac supozitii daca nu am date si argumente".

Predoiu: Va ramane Dragnea in functie, precum Fenechiu, pana in ultima clipa?

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost chemat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile in dosarul fraudei de la referendumul pentru demiterea presedintelui din 2012.

Acesta este acuzat ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendum, cu scopul de a obtine o prezenta de minimum 60%. El s-ar fi folosit de 10 metode diferite, printre care falsificarea de semnaturi, turismul electoral si votul multiplu.

Dragnea: O sustin pe Andronescu pentru sefia PSD Bucuresti

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze, luni seara, ce va face cu Liviu Dragnea daca acesta va fi trimis in judecata. Prim - ministrul a fost intrebat, in conferinta de presa, daca Liviu Dragnea isi va pierde postul in cazul in care va fi trimis in judecata.

"Nu stiu", a raspuns Victor Ponta. "Nu stiu nimic din ce m-ati intrebat. Am avut proasta inspiratie sa ma ocup de rectificarea bugetara in loc sa ma uit la televizor", a adaugat prim-ministrul, ironic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ecaterina Andronescu Liviu Dragnea DNA, #Liviu Dragnea acuzatii DNA, #Andronescu Dragnea nereguli referendum , #PSD Bucuresti