Ecaterina Andronescu si Marian Vanghelie conduc interimar PSD Bucuresti

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 17:00
2801 citiri
Ecaterina Andronescu si Marian Vanghelie conduc interimar PSD Bucuresti
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PSD, Ecaterina Andronescu, a fost votata de membrii Comitetului Executiv National in functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti.

"Este o perioada in care trebuie sa ne pregatim pentru campania electorala. Trebuie sa intarim echipa si sa o facem sa lucreze coerent si intr-o coeziune perfecta.

Obiectivul PSD este sa castigam alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei, sa-l sprijinim pe Sorin Oprescu, sa sprijinim toti primarii USL care vor candida la sectoare", a declarat Ecaterina Andronescu.

Ea a precizat ca, la aceste alegeri, "a fost mai multa liniste decat oricand", fiind aleasa in unanimitate in fruntea organizatiei PSD Bucuresti.

Andronescu va ocupa functia de presedinte intermar al PSD Bucuresti pana dupa alegerile locale din luna iunie.

De asemenea, tot in sedinta Comitetului Executiv al PSD, de miercuri, Marian Vanghelie a fost numit presedinte executiv interimar, la nivelul organizatiei de Bucuresti.

"Ne vom pregati de alegeri. Nu-i vom lasa sa rusufle pe cei de la PDL nici dimineata, nici dupa-amiaza, nici seara", a afirmat primarul Sectorului 5.

"Vreau sa arat ca nu sunt legat de nicio functie. Functia mea se numeste Marian Vanghelie si cred ca colegii mei de la Capitala aveau nevoie de un echilibru. Am vrut sa dau dovada de echilibru si de aceea o sa demonstrez ca vom castiga alegerile in Bucuresti puternic, asa incat nu ii vom lasa sa rasufle pe cei de la Bucuresti nici dimineata, nici seara, nici noaptea", a mentionat social-democratul.

Referitor la numirea Ecaterinei Adronescu in functia pe care el a detinut-o pana acum sase luni, Vanghelie a raspuns: "Constat ca partidul in ansamblu recunoaste expertiza mea. Nu s-a pus problema in partid, nici in interior, nici in exterior, ce pot sa fac eu din punct de vedere managerial si din punctul de vedere al campaniei electorale".

Intrebat daca accepta sfaturi de la Ecaterina Andronescu, Vanghelie a raspuns: "Eu accept sfaturi si de la dumneavoastra. Acceptam, cum sa nu acceptam?".

In urma cu o jumatate de an, Vanghelie a parasit pozitia de lider, la solicitarea presedintelui PSD, Victor Ponta.

In acelasi timp, deputatul PSD Eugen Bejinariu a fost numit secretar general al filialei de Bucuresti a PSD.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Ecaterina Andronescu, #Andronescu presedinte PSD Bucuresti, #Ecaterina Andronescu PSD Bucuresti , #PSD Bucuresti