Probleme pentru Catalin Ivan in PSD Sector 1 - Andronescu: Sunt asperitati, nu comunica

Marti, 25 Iunie 2013, ora 21:03
1328 citiri
Probleme pentru Catalin Ivan in PSD Sector 1 - Andronescu: Sunt asperitati, nu comunica

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a afirmat ca la nivelul PSD Sector 1 exista "niste asperitati" si dificultati de comunicare cu liderul organizatiei, europarlamentarul Catalin Ivan, insa nu se pune problema schimbarii acestuia din functie.

Intrebata daca exista probleme in cadrul organizatiei PSD din sectorul 1, presedintele PSD Bucuresti a raspuns: "E adevarat".

"Eu stiu ca sunt acolo niste asperitati - le-as numi - intre colegii din organizatie si domnul presedinte si eu sper, cu intelepciune, sa putem sa corectam aceste asperitati", a spus Ecaterina Andronescu, pentru Ziare.com.

Catalin Ivan, mazilit de la PSD Sector 1? Se strang semnaturi pentru revocare

Vorbind despre o posibila inlocuire a purtatorului de cuvant al PSD din fruntea PSD Sector 1, fostul ministru al Educatiei a precizat: "Nu, eu nu am o asemenea informatie si nu sunt lucrurile atat de grave".

"Stiu ca sunt niste neintelegeri pe care eu le-am si discutat cu domnul Catalin Ivan. Cand intri intr-o organizatie, trebuie sa stii sa comunici cu membrii organizatiei. E foarte important lucrul acesta, pentru ca intr-un partid lumea nu vine ca la serviciu unde are un angajament si un contract ferm. Vine pentru ca impartaseste aceleasi valori si, ca urmare, altele sunt modalitatile prin care o organizatie o tii unita, o tii motivata sa indeplineasca niste obiective", a explicat senatorul PSD.

Intrebata daca pentru situatia din organizatie conteaza si faptul ca Ivan trebuie sa-si imparta activitatea cu cea de europarlamentar, vicepresedintele social-democrat a mentionat: "Da, poate ca si asta, si sta mai putin in organizatie si e si mai nou acolo". Ulterior, liderul PSD si-a nuantat declaratia.

"Nu vad sa fie neremontabile situatiile de acolo. Nu din faptul ca sta mai putin in Bucuresti deriva aceste relatii usor contondente, ci din modul in care sunt abordate in interiorul organizatiei. Eu insa sunt optimista si sunt convinsa ca vor gasi calea de comunicare. (...) I s-a reprosat ca nu comunica sau ca este slaba comunicarea cu organizatia", a mai afirmat Ecaterina Andronescu.

In filiala PSD Sector 1 se strang semnaturi pentru revocarea din functia de sef de organizatie a europarlamentarului Catalin Ivan. Acesta a confirmat informatia aparuta initial pe surse.

Astfel, Catalin Ivan, care este si purtator de cuvant al PSD, a declarat ca are cunostinta de ce se intampla si le transmite contestatarilor ca nu au nicio sansa.

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: Ziare.com