Drama unei foste mari gimnaste a României: ”Durerile sunt cumplite, trăiesc cu calmante. Totul se plătește”

14 Iunie 2024 - Drama unei foste mari gimnaste a României: ”Durerile sunt cumplite, trăiesc cu calmante. Totul se plătește”

Eaterina Szabo (56 de ani), prima sportivă din istoria României cu patru medalii de aur câștigate la aceeași ediție a Jocurilor Olimpice, în 1984, luptă de 20 de ani cu o boală cumplită.

Ecaterina szabo

Daniela Silivaș a câștigat doar după ce a făcut scandal: ministrul Novak a dat înapoi

15 Aprilie 2022 - Daniela Silivaș a câștigat doar după ce a făcut scandal: ministrul Novak a dat înapoi

După ce Daniela Silivaș s-a revoltat pentru că Sala Sporturilor din Deva a primit numele Ecaterinei Szabo, ministrul Eduard Novak a rectificat eroarea.

Ministrul Novak a băgat zâzanie între două mari campioane, Daniela Silivaș și Kati Szabo: "De ce n-a spus că nu e corect?"

15 Aprilie 2022 - Ministrul Novak a băgat zâzanie între două mari campioane, Daniela Silivaș și Kati Szabo: "De ce n-a spus că nu e corect?"

Nemulțumită că Sala Sporturilor din Deva va primi numele Ecaterinei Szabo, Daniela Silivaș a reacționat imediat și i-a cerut explicații ministurlui Sportului, Eduard Novak.

Marea campioană Daniela Silivaș se consideră jignită de ministrul Eduard Novak: "Foarte rușinos"

14 Aprilie 2022 - Marea campioană Daniela Silivaș se consideră jignită de ministrul Eduard Novak: "Foarte rușinos"

Daniela Silivaș, fosta mare campioană a României, cu peste 20 de medalii câștigate la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene de gimnastică, este nemulțumită.

Top 3 știri din presa centrală

Un val de jafuri a pus pe jar poliția suedeză. Deși zeci de locuințe au fost sparte în centrul capitalei Stockholm, nu există niciun suspect
Un val de jafuri a pus pe jar poliția suedeză. Oamenii legii investighează 50 de spargeri de locuinţe comise mai ales în centrul capitalei...

Strigătul disperat al fermierilor: „E totul uscat. Ne vom duce toate animalele la abator”. „Ar trebui să nu stăm la mâna Comisiei Europene”
Valurile de căldură extremă și seceta severă au afectat grav recoltele din această vară, lăsând fermierii români în dificultate....

Liderul extremei drepte din PE a votat împotriva rezoluției de susținere a Ucrainei. "Fragilizează unitatea europeană"
Prima rezoluţie a noii legislaturi a noului Parlament European (PE) a fost adoptată cu o largă majoritate de 495 de voturi la 137 şi 47 de...
  1. Cum putem să ne apărăm de caniculă. Medic: „Nu contează câtă apă bei, ci cât de repede bei”
  2. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  3. Ce riscă România din partea Comisiei Europene după adoptarea legii care permite vânătoarea la urși. Aproape 100.000 de români au semnat o petiție
  4. Cu „diploma de Bac” în Senat. Acuzații grele la adresa ministrei Educației. Profesor: „Politicienii nu pricep ce presupune acest examen”
  5. Al 2-lea ”tigru” al Europei lovit de un șoc economic: 500.000 de români expuși periculos
  6. „Țeapă la Kaufland!". Un român trage semnalul de alarmă, cu privire la un popular produs al rețelei germane de magazine
  7. Adevărul din spatele emisiunilor culinare, dezvăluit de Cătălin Scărlătescu în fața instanței: "Îmi spuneau în cască ce să zic"
  8. Când se plantează, de fapt, castraveții, pentru a avea o recoltă bogată toamna. „Sunt cel mai bine sădite în interior”
  9. UPDATE Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Primul mesaj al fostului președinte american după ce a fost rănit. Doi morți, printre care și atacatorul LIVE TEXT
  10. Biden îi taie craca de sub picioare lui Putin: SUA și toți aliații opresc afacerile cu o super putere, lovind Rusia