„Aș încasa un glonț pentru Putin! El e o persoană sensibilă” Afirmație halucinantă a unuia dintre cei mai puternici oameni de sport din lume

Joi, 30 Iunie 2022, ora 14:00
4736 citiri
„Aș încasa un glonț pentru Putin! El e o persoană sensibilă” Afirmație halucinantă a unuia dintre cei mai puternici oameni de sport din lume
Bernie Eccleston îl apară pe Putin FOTO facebook

Fostul șef al Formulei 1, britanicul Bernie Eccleston, acum în vârstă de 91 de ani, a făcut niște afirmații bizare în cadrul unui interviu pentru Good Morning, citat de Daily Mail.

La puțin timp după ce Rusia ar fi atacat blocuri de locuințe și un mall din Ucraina, Eccleston a afirmat că ar „încasa un glonț” pentru președintele Vladimir Putin, despre care crede că „face ceea ce este corect” în războiul său din Ucraina.

Britanicul l-a lăudat pe Putin și l-a atacat pe Zelenski. „Ceea ce face el (n.r. Putin) este ceva ce a crezut că este lucrul corect pentru Rusia. Din păcate, ca mulți oameni de afaceri, cu siguranță ca și mine, facem greșeli din când în când, și când ai greșit trebuie să faci tot ce-ți stă în putință pentru a scăpa. Cred că ar fi fost desfășurat corect - mă refer la cealaltă persoană din Ucraina... Înțeleg că a fost un comediant și pare că vrea să continue acea profesie... Cred că dacă s-ar fi gândit, ar fi făcut un efort să vorbească cu Putin, care este o persoană sensibilă și l-ar fi ascultat și probabil ar fi făcut ceva în legătură cu asta”, a mai afirmat Eccleston.

#Eccleston Putin, #gest aparat, #glont pentru Putin , #stiri Formula 1