Ziare.com

Ciolos: Reforma Politicii Agricole Comune, masuri diferite pentru fiecare stat

Joi, 13 Septembrie 2012, ora 18:40

   

Ciolos: Reforma Politicii Agricole Comune, masuri diferite pentru fiecare stat
Dacian Ciolos, comisarul european pentru Agricultura, a declarat ca reforma Politicii Agricole Comune vizeaza masuri diferite pentru fiecare stat membru al Uniunii Europene.

"Am venit cu o alta abordare: recunoastem ca exista o diversitate si nu avem ambitia sa avem aceeasi politica in toate statele. Nu cred ca trebuie sa asteptam finalizarea reformei pentru ca Romania sa isi stabileasca obiectivele in agricultura. Nu trebuie sa mai astepte masurile UE", a declarat Ciolos in cadrul unei conferinte de presa.

Potrivit comisarului european, Romania ar putea sa introduca din 2014, in urma negocierii cu UE a Politicii Agricole Comune, plati directe la hectar diferentiate pe regiuni, care sa ofere o mai mare flexibilitate a finantarii.

Reformarea Politicii Agricole Comune ar putea aduce Romaniei fonduri europene suplimentare. Ministrul Agriculturii a declarat ca negocierile vizeaza ca tara noastra sa fie inclusa cu 11 milioane de hectare in loc de sapte milione de hectare la intrarea in UE.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1027 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor