Ziare.com

Ploile din ultima perioada au produs doua procente in PIB-ul Romaniei

Marti, 19 Iunie 2012, ora 18:34

   

Ploile din ultima perioada au produs doua procente in PIB-ul Romaniei
Ploile care au cazut in ultima perioada au produs doua procente din produsul intern brut al Romaniei, acestea fiind extrem de benefice atat pentru culturile semanate in toamna, cat si pentru cele semanate in primavara, a declarat marti secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Sorin Chelmu.

"Ploile acestea care au fost au produs doua procente in PIB-ul Romaniei....Pentru toate culturile, si ma refer atat la cele de toamna, dar si la cele din primavara, aceste ploi au fost extrem de benefice. Au fost niste probleme legate de rapita in iarna pentru ca au fost geruri, in schimb au crescut suprafetele de porumb, de floarea soarelui si anul acesta agricol, va spun de pe acum ca poate nu va fi la fel de bun ca cel trecut, dar va fi un an agricol bun, care va aduce un procent important in PIB", a spus Sorin Chelmu, prezent la forumul industriei bunurilor de larg consum "Piata FMCG Forum".

El a precizat ca in cursul zilei de marti va avea o prima intrevedere cu ministrul de Finante, Florin Georgescu, cu privire la bugetul Ministerului Agriculturii pe anul viitor, insa nu a oferit mai multe amanunte.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Sursa: rNews

Articol citit de 1509 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Agricultura moderna din Romania

Daca ploua, creste si PIB-ul, evident
Daca-i seceta, scade si PIB-ul, evident

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor