Ziare.com

Romania si Ungaria au semnat un protocol de colaborare economica

Duminica, 13 Septembrie 2009, ora 23:10

   

Romania si Ungaria au semnat un protocol de colaborare economica
Romania si Ungaria au incheiat un protocol de cooperare economica in 11 domenii - industrie, protectia mediului si apelor, energie, agricultura, transporturi, intreprinderi mici si mijlocii, domeniul clusterelor, cooperare intre camerele de comert si industrie, cooperare tra nsfrontaliera, amenajare si dezvoltare teritoriala, constructii si comunicatii.

Protocolul a fost semnat de ministrul IMM-urilor, Constantin Nita (foto), si omologul sau ungar, Istvan Varga, ministrul dezvoltarii nationale si economiei, cu prilejul lucrarilor celei de-a patra sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale de cooperare economica romano-ungara, desfasurate la Gyula, in Ungaria, intre 10 - 11 septembrie. La sfarsitul anului 2008, Ungaria se afla pe locul 3 in topul schimburilor comerciale ale Romaniei, dupa Germania si Italia. La export, Ungaria a ocupat locul 5, iar la import locul 3.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1243 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

comert

Pe ce loc se afla Romania si alte tari europene in schimburile comerciale cu Ungaria?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor