Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

O petrecere pentru copii costa pana la 6.000 de lei

Sambata, 21 Iunie 2008, ora 16:50
2545 citiri
O petrecere pentru copii costa pana la 6.000 de lei

Daca in urma cu zece ani ne intalneam cu personajele preferate doar in cartile cu povesti, azi, copiii au ocazia sa le cunoasca si in viata reala. Parintii cu dare de mana care vor pentru micutii lor o petrecere moderna sunt dispusi sa plateasca scump distractia.

Petrecerile pentru copii pot sa scoata multi bani din buzunarul parintilor, numai meniul de la un astfel de eveniment variaza intre 35-50 lei pentru fiecare participant.

Personajele de poveste, decoratiunile, animatorii costa insa separat de la 100 de lei pana la 550 de lei, in functie de rol.

"Petrecerile ajung sa coste de la 5-6 milioane de lei vechi pana la 50-60 de milioane, in functie de optiunile clientilor. Noi oferim meniu standard, jocuri si supravegherea micutilor", adeclarat Corina Negoita, managerul unei firme care se ocupa deevenimente pentru copii, pentru Gardianul.

Decoratiunile speciale, petrecerile tematice, artificiile si animatorii ridica insa nota de plata pentru parinti.

Potrivit organizatorilor de astfel de evenimente, romanii nu mai considera apelarea la firme de specialitate un lux, ci o chestiune de normalitate.

Pe langa firmele care organizeaza petreceri pentru copii intr-o locatie fixa, functioneaza si unele care ofera distractia la domiciliul clientului.

Gustarile la petrecerile pentru copii sunt lejere, distractia fiind cea importanta. Evenimentele stadard dureaza trei ore, deoarece este dificil sa captezi atentia celor mici mai multa vreme, spun organizatorii.

Principala tinta a firmelor sunt copii intre 3-10 ani. Micutii pot alege intre jocuri cu personaje animate si sesiuni de modelat baloane sau de "infrumusetat" cu picturi faciale.

Pentru fiecare din acesti animatori, parintii scot din buzunar cate 200-300 de lei. Daca vor ca micutii sa aiba parte si de un spectacol de magie, factura creste cu inca 500 de lei.

Daca participantii la petreceri sunt scolari, pot opta pentru karaoke. Timp de doua-trei ore, copiii au ocazia sa se simta vedete pentru 400 -600 de lei.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#copii, #pret, #pictura, #clovni, #petreceri, #artifivi , #analiza pret