Gruparea de hackeri Anonymous l-a luat la "tinta" pe Elon Musk: "Acum ti-ai intalnit adversarul. Suntem anonimi! Asteapta-ne!"

Autor: N.G.
Duminica, 06 Iunie 2021, ora 23:15
5681 citiri
Gruparea de hackeri Anonymous l-a luat la "tinta" pe Elon Musk: "Acum ti-ai intalnit adversarul. Suntem anonimi! Asteapta-ne!"
Masca celebra a hackerilor Anonymous

Elon Musk pare sa fi devenit noua tinta a Anonymous, dupa ce gruparea de hackeri a postat un videoclip in care un membru vorbeste despre SpaceX, felul in care isi exploateaza seful Tesla angajatii si despre cum "face misto in mod constant" de pietele de criptomonede.

"In ultimii cativa ani te-ai bucurat de cea mai favorabila reputatie pentru ca ai atins dorinta pe care multi dintre noi o avem de a trai intr-o lume cu masini electrice si explorare spatiala", spune unul dintre hackeri intr-un videoclip, postat pe retele sociale sambata, citat de Mediafax.

"Recent... oamenii incep sa te vada ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atentie", potrivit mesajului venit dupa ce Musk a postat inca un tweet despre Bitcoin, vineri.

"Bineinteles, si-au asumat riscul cand au investit si toata lumea tine cont si stie de volatilitatea in cripto, dar tweet-urile tale din aceasta saptamana arata o ignoranta clara fata de persoanele cu venituri medii", se arata in video.

Anonymous, care s-a implicat de-a lungul timpului in atacuri cibernetice indreptate impotriva departamentelor de politie, politicieni, companii financiare si religii, a continuat sa lanseze ceea ce parea a fi un avertisment vag catre seful Tesla.

"Poate crezi ca esti cel mai inteligent, dar acum ti-ai intalnit adversarul. Suntem anonimi! Suntem legiune. Asteapta-ne", a spus hackerul. Musk nu a abordat direct amenintarea subtila, dar la aproximativ 20 de minute de la postarea grupului, Musk a scris pe Twitter: "Nu ucide ceea ce urasti, salveaza ceea ce iubesti".

Bitcoin în creștere bruscă după atacul asupra lui Trump. Candidatul la Casa Albă s-a declarat un mare susținător al criptomonedei
Bitcoin în creștere bruscă după atacul asupra lui Trump. Candidatul la Casa Albă s-a declarat un mare susținător al criptomonedei
Moneda Bitcoin se apropie luni, 15 iulie de pragul de 63.000 de dolari americani, un maxim al ultimelor două săptămâni. Saltul s-a petrecut după tentativa de asasinare a candidatului la...
Platforma X a lui Elon Musk înșală utilizatorii și încalcă regulile pentru conținutul online, acuză Uniunea Europeană
Platforma X a lui Elon Musk înșală utilizatorii și încalcă regulile pentru conținutul online, acuză Uniunea Europeană
Comisia Europeană a acuzat vineri, 12 iulie, platforma de socializare X (fostă Twitter) a lui Elon Musk că înşală utilizatorii şi că încalcă regulile privind conţinutul digital,...
#Elon Musk, #amenintare, #Hacker, #anonymous, #criptomonede , #Anonymous Elon Musk
  1. Chiriile n-au luat „vacanță”: unde s-au înregistrat cele mai mari scumpiri. Diferență uriașă între nordul și sudul Capitalei. „O perioadă de efervescență”
  2. Vești proaste: Cresc taxele! La cât va ajunge impozitul pe venit dacă se păstrează cota unică în 2025
  3. Premierul Marcel Ciolacu: "Nu cred că România îşi permite anul viitor să aibă măriri de taxe şi impozite"
  4. România, al doilea exportator de cereale din UE – TradeVille
  5. Inteligența artificială a fost clasată pe cinci nivele. Cum se diferențiează și ce știe să facă cea mai avansată tehnologie
  6. Micile plăceri, lovite de mari scumpiri. Ce stă în spatele prețurilor crescute la ceai și cafea
  7. Microsoft retrage suportul pentru două versiuni de Windows 11. Cum puteți evita asta
  8. Incident major de securitate cibernetică! 10 miliarde de parole au fost dezvăluite pe internet
  9. România fierbe. Spre ce soluții se pot uita marile orașe pentru a se răcori: de la clădiri verzi la „aer condiționat natural”
  10. Google Gemini accesează datele personale chiar și fără permisiune