Bancile elvetiene din Italia, controlate de Fisc

Marti, 27 Octombrie 2009, ora 22:46
884 citiri
Bancile elvetiene din Italia, controlate de Fisc

Poltia economica din Italia a controlat, marti, 76 de sucursale bancare elvetiene din apropiere de San Marino. Controlul face parte dintr-o incercare de a depista si a preveni evaziunea fiscala din Peninsula.

Mai multe sucursale ale UBS AG au fost vizitate de catre fiscul italian, pentru controale de rutina, a declarat un functionar al bancii din Elvetia, citat de Bloomberg.

"Inspectiile au fost menite sa asigure ca bancile si agentii lor isi indeplinesc angajamentele de a furniza in timp util informatii cu privire la datele lor financiare", au declarat reprezentantii politiei economice.

"Aceste informatii sunt de o importanta vitala in lupta impotriva criminalitatii fiscale internationale si impotriva evaziunii fiscale", au adaugat acestia.

Autoritatile italiene au intensificat controalele, inclusiv cele la frontiera, intrucat sunt ingrijorate ca amnistierea fiscala din Italia ar putea genera o iesire masiva de fonduri din bancile lor.

Asociatia italiana a bancilor straine a mentionat ca este sigura ca bancile sale membre au respectat reglementarile locale, indiferent de locul din care provin societatile mama.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#banci Italia, #banci elvetiene Italia, #control Fisc , #banci faliment