Ziare.com

Basescu a promulgat Legea bugetului

Joi, 21 Februarie 2013, ora 15:46

   

Basescu a promulgat Legea bugetului
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a promulgat, joi, 21 februarie, Legea bugetului si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2013.

Astfel, Basescu a semnat Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2013 si Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2013, conform unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Bugetul intra in vigoare dupa publicarea in Monitorul Oficial.

Curtea Constitutionala a stabilit, in urma cu o saptamana, ca legea bugetului de stat pe anul 2013 este constitutionala.

Plenul Curtii Constitutionale a dezbatut, in cadrul controlului anterior promulgarii, obiectia de neconstitutionalitate asupra Legii bugetului de stat pe anul 2013, formulata de un numar de 54 de deputati apartinand Grupului parlamentar al Partidului Democrat Liberal.

In 7 februarie, Parlamentul a adoptat proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, in favoarea adoptarii proiectului de act normativ propus de Guvern pronuntandu-se 309 senatori si deputati si fiind inregistrate 108 voturi "impotriva".

PDL a sesizat CC ca Legea bugetului pe 2013 a fost adoptata fara cvorum si fara a lua in considerare amendamentele opozitiei, iar fundamentarea bugetului s-a facut pe Statutul parlamentarilor, act inca neadoptat.

Pe de alta parte, PSD a denuntat demersul PDL ca fiind unul politicianist si i-a acuzat pe social-democratii ca au falsificat semnaturile pe contestatia depusa la Curtea Constitutionala.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3715 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Parca zicea ca nu il promulga

A bagat frica in el Ponta - nu mai critica USL - acuma vrea sa termine cu pd-l

 

l-au legat de maini si de picioare

comunistii lui Ponta. Este rolul securistilor din PDl sa ii mai dea ceva putere altfel Base ramane pe post de manechin la Cotroceni

Sabotorul Romaniei nu promulga,dar suspendarea bat-o vina ...

Finita la comedia portocalia!

Atata pot, tata rrom din Craiovita.

Basescu si PDL au mai "castigat" o batalie.

Curtea Constitutionala a stabilit, in urma cu o saptamana, ca legea bugetului de stat pe anul 2013 este constitutionala.
Traiasca PNL si lupta din PDL !

Traiasca bugetu guvernului Dr. Victor Ponta !

Traiasca lupta dintre USL !

Traiasca decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2013 si decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2013", potrivit informatiilor publicate pe site-ul Administratie

 

Traiasca renumeratia dupe buget !

Traiasca luptam potriva esploatarii omului sarac de catre omu bogat !

Traiasca sefu, casa semneze cat mai multe bugete !

Traiasca toarasii bugetari !

 

articolul asta e mai scurt decit comentariile mele

hahaha

 

Nu avea altceva de facut.....

.....cit e el de Gica Sculeru! Eu astept cu interes ziua cind acest cetatean va incepe sa faca poteca la DNA si ulterior sa-i oferim cazare gratuita la Rahova sau Jilava....la alegerea domniei sale!

 

L-a promulgat

Ce altceva mai putea face?

 

!

Sa nu astepte o saptamana!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor