Bugetul de stat pe 2012 intra luni in dezbaterea comisiilor parlamentare

Luni, 05 Decembrie 2011, ora 07:14
1095 citiri

Proiectul Legii bugetului de stat si cel al asigurarilor sociale de stat pe anul 2012 intra, luni, in dezbaterea comisiilor de specialitate, urmand sa fie discutate in plenul Parlamentului incepand cu 12 decembrie.

Comisiile de specialitate vor aviza bugetele ministerelor si institutiilor publice, iar comisiile reunite de buget-finante vor intocmi, pana pe 11 decembrie, raportul in cazul celor doua proiecte.

Parlamentarii au putut depune amendamente la cele doua proiecte pana duminica, la ora 16:00.

Opozitia a inaintat peste 8.000 de amendamente la aceste proiecte, amendamente ce vizeaza, printre altele, scaderea CAS, reducerea TVA si la blocarea Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii.

Guvernul a adoptat, pe 25 noiembrie, proiectele bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2012, cu estimari de crestere economica de 2,1% pe anul 2012 si o tinta de deficit de 1,9% din PIB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#buget 2012, #comisii parlamentare buget 2012, #amendamente buget , #buget