Ziare.com

Parlamentul a adoptat propunerea lui Liviu Dragnea pentru programul Vitamina D

Joi, 14 Februarie 2019, ora 21:44

   

Parlamentul a adoptat propunerea lui Liviu Dragnea pentru programul Vitamina D
Parlamentul a adoptat, joi in plen reunit, doua amendamente ale presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care prevad suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii cu 295 de milioane de lei pentru implementarea programelor Vitamina D, Panorama si Teste markeri tumorali, bugetele MFP si SPP fiind diminuate.

"Se suplimenteaza bugetul Ministerului Sanatatii la capitolul 66.01 'Sanatate', titlul 20 'Bunuri si servicii' cu suma de 295.000 mii lei, credite bugetare si credite de angajament, pentru urmatoarele programe de sanatate: Vitamina D, Panorama si Teste markeri tumorali. In mod corespunzator se modifica celelalte anexe la bugetul Ministerului Sanatatii", prevede amendamentul liderului PSD Liviu Dragnea, admis, joi, de plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului.

Pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii va fi redus bugetul Ministerului Finantelor cu 110 milioane de lei.

"Se diminueaza bugetul Ministerului Finantelor Publice - Actiuni generale, Anexa 02/65, cu suma de 110.000 mii lei, credite de angajament si credite bugetare, de la capitolul 51.01, titlul 55", prevede amendamentul, la sursa de finantare.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Un alt amendament al presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, adoptat de Legislativ, prevede suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii cu 230 milioane de lei pentru suplimentarea subventiei de echilibrare catre Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.

"Se suplimenteaza bugetul Ministerului Sanatatii cu suma de 230.000 mii lei, credite bugetare si credite de angajament, la capitolul 56.01 -Transferuri cu caracter general intre diferite nivele ale administratiei-, titlul 51 -Transferuri intre unitati ale administratiei publice-, alin. 51.11 - Transferuri din bugetul de stat catre bugetul fondului national unic de asigurari sociale de sanatate- pentru suplimentarea subventiei de echilibrare catre Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate", potrivit celui de-al doilea amendament al liderului PSD.

Pentru asigurarea implementarii programelor, a fost propusa diminuarea bugetului Serviciului de Paza si Protectie (SPP) cu suma de 50 milioane lei.

"Se diminueaza bugetul Serviciului de Protectie si Paza, Anexa 03/33, cu suma de 50.000 mii lei, credite bugetare si credite de angajament,, de la capitolul 61.01 -Ordine publica si siguranta nationala-, din care 40.000 mii lei de la titlul 10 -Cheltuieli de personal-, 5.000 mii lei de la titlul 20 -Bunuri si servicii- si 5.000 mii lei de la titlul 71 - Active nefinanciare -. In mod corespunzator se modifica celelalte anexe la bugetul Serviciului de Protectie si Paza Se diminueaza bugetul Ministerului Finantelor Publice - Actiuni generale, Anexa 02/65, cu suma de 30.000 mii lei, credite de angajament si credite bugetare, de la capitolul 51.01, titlul 55", arata amendamentul.

Plenul reunit a adoptat bugetul Ministerului Sanatatii, cu cele doua amendamente ale liderului PSD admise. Alesii voteaza pe anexe proiectul de buget de stat, urmand ca vineri sa fie dat votul final pe intregul proiect.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2702 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Aviz Maneliștilor Sudiști !

Nu uitați să vă inghițit porția de vitamine D-ragnea?
Vitamina a fost adoptată in parlament dar Gogoșarii Pisdisti pot deja lua o porți zilnic direct de la sursa Penalul Porkar Draknea!

 

Acum este clar ! Vitamina D uleioasa este buna pentru drakknea

in puscarie !

Toate vitaminele se gasesc in alimente , luarea de pastile nu se

recomanda.
Alimente bogate in vitamina D:Pestele, Branza tofu, Laptele de soia, Uleiul de peste, Branza,Ficatul,,Stridiile,
Crevetii,Cereale integrale,etc

 

Ia-i vitamina din fisic c-a iscalit iarasi cu sic sobolanu malefic

Să nu te-aud că n-ai noroc, tu, neam tarat pe arătură
De 30 de-ani rupt de mijloc să-ți poată-ndesa cate-o pilulă
… Și-ăsta cu *** tot in joc… Frecătoriu doar la pulă
Scuipătoru de la troc, cum habar n-ai că-ți dă bromură!

Noi ne topeam la cozi in Soare, constipaților de la Mall
Și-ăsta futea pe la pisoare de-azi vitamina D-și prescrise
… Că Viagra o fi passé la *** cu el proscrise
De cat a tot futat, furat, de v-a tarat cu-el in nămol!

( )
Hai, harbuie-ți prin capul gol și ce te face doar nasol
De nedescris purtat de-un trol!… Doar o vită in rasol!
( )

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor