Camera de Comert a Romaniei va da joi publicitatii Topul National al Firmelor 2014

Miercuri, 05 Noiembrie 2014, ora 13:09
2156 citiri
Camera de Comert a Romaniei va da joi publicitatii Topul National al Firmelor 2014

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) va premia joi, in cadrul Topului National al Firmelor, desfasurat la Romexpo, o serie dintre cele mai puternice firme din Romania, in cadrul unui eveniment care va reuni oameni de afaceri, reprezentanti ai mediului politic si ai zonei guvernamentale, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti.

In opinia Presedintelui CCIR, Mihai Daraban, "evenimentul va fi un moment in onoarea antreprenorilor romani si un bun prilej de a creste vizibilitatea mediului de afaceri, cel care in ciuda tuturor dificultatilor reuseste sa creeze locuri de munca si prosperitate. Trebuie cunoscute atat performantele companiilor, cat si interesele legate de nevoia de predictibilitate a legislatiei pentru 2015 si anii care urmeaza".

Topul National al Firmelor este un barometru al performantei economice si este realizat in baza unei metodologii complexe si unitare la nivel national, implementata de intregul Sistem Cameral romanesc, in baza legislatiei in vigoare.

Topurile judetene de firme si Topul National realizate de Camerele de Comert din Romania sunt structurate pe sase domenii de activitate:

Indicatorii utilizati pentru clasificarea firmelor sunt:

  • cifra de afaceri neta
  • profitul din exploatare
  • rata profitului din exploatare
  • eficienta utilizarii resurselor umane
  • eficienta utilizarii capitalului angajat

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#Topul National al Firmelor 2014, #Top Firme 2014, #Top Camera de Comert, #Top Firme Camera de Comert , #comert