Cum sa primesti bani inapoi cand faci cumparaturi online

Luni, 17 Februarie 2014, ora 17:19
7968 citiri
Cum sa primesti bani inapoi cand faci cumparaturi online

Tot mai multe persoane cumpara online in intreaga lume, motiv pentru care retailerii se concentreaza pe crearea unor site-uri cat mai prietenoase si usor de folosit de pe orice dispozitiv. Comparand preturile de la diversi furnizori, oricine poate face importante economii de timp si de bani. Dar lucrurile pot merge si mai departe: cei care cumpara online pot sa primeasca inapoi o parte din suma cheltuita prin site-urile de tip cashback.

De fiecare data cand o persoana achizitioneaza un produs de la unul dintre furnizorii cu care respectivul site are parteneriate, aceasta primeste inapoi o parte din suma cheltuita. Recompensa poate fi oferita ca procentaj din valoarea achizitiei, in general intre 1% si 30%, sau o suma fixa pentru orice cumparatura, indiferent de valoarea comenzii.

Mecanismul este extrem de simplu: cei interesati isi creeaza un cont pe site, afla site-urile partenere si cand doresc sa cumpere ceva, dau click pe furnizorul care ii intereseaza, selecteaza produsele dorite si finalizeaza comanda. Sistemul este bazat pe link-uri de afiliere, banii pe care site-urile de cashback ii ofera membrilor, provenind din comisioanele obtinute de la magazinele online partenere, site-urile de acest tip primind comision de fiecare data cand un client cumpara produse prin intermediul lor. Mai concret, odata ce comanda este procesata de catre retailer, acesta ofera comisionul agreat site-ului care i-a intermediat comanda, site care, la randul sau, ofera comisionul promis cumparatorului.

Asemenea site-uri au deja un real succes in strainatate, Quidco, de pilda, are in Anglia peste un million de membri si peste 2.800 de retaileri parteneri, iar Fatwallet din SUA a fost cumparat de un fond de investitii. Initiative similare apar si in Romania, iar cel mai recent astfel de site care functioneaza pe principiul cumperi si primesti bani inapoi este Mr.Cashback.

Site-ul are deja peste 250 de magazine partenere cu produse variate, de la bijuterii la produse pentru copii si animale, de la auto la IT, cosmetice, food&drink si multe altele. Cumparatorii primesc un procent din valoarea comenzilor realizate, iar acest procent difera in functie de magazinul de la care se face achizitia. Toate comisioanele sunt precizate in dreptul fiecarui furnizor, astfel incat toate datele sunt oferite in mod clar inca de la inceput.

Oricine se poate loga pe MrCashback folosind contul de Facebook sau adresa de e-mail. Platile se fac dupa ce comanda este procesata de magazin si MrCashback primeste suma de la respectivul site. Utilizatorii pot alege metoda preferata de primire a banilor - transfer bancar, cash, mandat etc.

Un site de tipul MrCashback, ofera avantaje pentru toate partile implicate, pe deoparte magazinele partenere castiga clienti noi, iar pe de alta parte, clientii primesc bani inapoi la cumparaturile facute pe aceste magazine. Cumparaturile din fata calculatorului sau de pe un dispozitiv mobil devin astfel mult mai usor de realizat. Se pot cumpara cadouri, rezerva mese pentru ocazii speciale, se poate comanda mancare la serviciu si se pot achizitiona diverse alte produse necesare cu numai cateva click-uri.

Sistemul de oferire a banilor inapoi este potrivit celor care achizitioneaza produse online in mod frecvent, iar numarul acestor persoane este in crestere conform datelor existente. Modalitatea oferita de aceste site-uri devine asadar o oportunitate de fructificat pentru persoane, mai ales ca oricui ii este de ajutor sa poata face cumparaturi in mod rapid si usor si sa primeasca inapoi o parte din suma cheltuita.

Ucraina își majorează importurile de energie cu 50%. România, printre principalii furnizori
Ucraina își majorează importurile de energie cu 50%. România, printre principalii furnizori
Ucraina intenţionează să îşi majoreze, cu aproximativ 50%, importurile de electricitate pe parcursul zilei de miercuri, 24 aprilie, pe fondul temperaturilor scăzute şi lipsei vântului şi...
Funcția de confidențialitate introdusă de WhatsApp Web. Utilizatorii își pot muta conversațiile într-un folder cu parolă
Funcția de confidențialitate introdusă de WhatsApp Web. Utilizatorii își pot muta conversațiile într-un folder cu parolă
WhatsApp introduce o caracteristică nouă de confidențialitate pentru versiunea sa web, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a bloca conversațiile printr-o funcție numită Chat Lock....
#cashback cumparaturi online, #cashback cumparaturi site, #cashback comenzi online , #comert