Presedintele CCIR, Mihai Daraban, reprezinta Romania la reuniunea Business 20

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 10:08
2375 citiri
Presedintele CCIR, Mihai Daraban, reprezinta Romania la reuniunea Business 20
Foto: CCIR

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihai Daraban, reprezinta tara noastra la reuniunea oamenilor de afaceri in cadrul Business 20 (B20) care se desfasoara la Ankara, Turcia, in perioada 3-5 septembrie.

Presedintele CCIR participa la sesiunea de lucru care are ca tema infrastructura si investitiile, alaturi de alti 190 de membri, lideri ai comunitatii de afaceri la nivel mondial, se arata intr-un comunicat al CCIR, remis Ziare.com.

Importanta acestei sesiuni este evidentiata de nivelul alocarilor bugetare anuale pentru proiectele de infrastructura, care se ridica la aproximativ 9 trilioane USD. Grupul de lucru propune depasirea inegalitatilor uriase privind sumele alocate domeniului intre diversele zone ale globului.

"Subiectele legate de infrastructura si investitii, fie publice sau private, sunt foarte importante, mai ales pentru statele care au de recuperat decalaje semnificative fata de economiile dezvoltate, cum este si cazul Romaniei. Consider participarea la sesiunile B20 o oportunitate care poate ajuta Romania sa-si dezvolte infrastructura, sa stimuleze investitiile si sa creeze un parteneriat puternic in acest domeniu intre stat si companiile de profil", a declarat Mihai Daraban.

B20 este o platforma importanta a Forumului international G20, creat in 1999 pentru a reuni economiile importante si marile economii emergente din 20 de state care reprezinta doua treimi din populatia planetei si aproximativ 90% din Produsul Intern Brut al acesteia.

B20 reuneste liderii comunitatilor de afaceri din economiile cele mai avansate ale lumii si promoveaza temele importante pentru dezvoltarea economiei mondiale, prin mentinerea legaturilor dintre decidentii politici si comunitatile de afaceri.

Quarterly Report - Editia 4

Nothing lansează oficial Phone (2a) Special Edition. Preț & disponibilitate
Nothing lansează oficial Phone (2a) Special Edition. Preț & disponibilitate
Nothing a lansat oficial Nothing Phone (2a) Special Edition, un dispozitiv promovat intens în ultimele zile. Acest model se remarcă prin utilizarea unui număr impresionant de culori, având...
Factorul din umbră care umflă prețurile la energie și combustibil. Schimbarea majoră în taxele de pe piața de petrol și gaze în 2024
Factorul din umbră care umflă prețurile la energie și combustibil. Schimbarea majoră în taxele de pe piața de petrol și gaze în 2024
O ordonanță de urgență emisă de Guvern în octombrie 2023 aduce în instanță mai mulți prelucrători de țiței și gaze naturale anul acesta pe subiectul majorării redevențelor. În timp...
#Mihai Daraban Business20, #reuniune Business20, #Romania reuniune Business20 , #comert