Ziare.com

Ambasadorul SUA in Bucuresti: Romania trebuie sa continue reformele

Miercuri, 25 Ianuarie 2012, ora 12:02

   

Ambasadorul SUA in Bucuresti: Romania trebuie sa continue reformele
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a spus, miercuri, ca Romania ar trebui sa continue aplicarea reformelor, chiar daca situatia sociala este tensionata.

"Mai ales in aceasta perioada de dezordine sociala, este vital ca Romania sa continue reformele economice. Nu se poate nega faptul ca masurile de austeritate, desi necesare, au fost dificil de indurat. Insa ele ar trebui sa constituie doar primul pas spre redresare economica", a declarat ambasadorul Mark Gitenstein intr-o alocutiune cu ocazia implinirii unui an de la listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti.

El a precizat ca este momentul potrivit pentru a fructifica masurile deja luate, pentru a aplica noi politici si programe care vor aduce crestere economica tuturor companiilor, dar si tuturor romanilor.

"Cred ca este cel mai probabil mod de a asigura o imbunatatire sustenabila a nivelului de trai al romanilor obisnuiti", a completat acesta.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

El a spus ca doar reducerea costurilor nu va asigura crestere economica.

"Aceasta trebuie insotita de investitii private si de stat, de un parteneriat intre guvern si companii. Succesul Fondului Proprietatea ne-a aratat ca acest lucru este posibil si sunt nerabdator sa vad mai multi investitori, atat straini, cat si romani, profitand de oportunitatile oferite de piata de capital", a explicat acesta.

"Acest lucru este vital nu doar pentru asigurarea unei democratii si a unei piete stabile si puternice, ci si pentru imbunatatirea nivelului de trai al fiecarui barbat, al fiecarei femei si al fiecarui copil din Romania", a mai spus Mark Gitenstein.

Sursa: rNews

Articol citit de 1221 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
11 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sa traiasca domnu Marcu, fost ovrei de Basaraba,

...bine ca n-a zis de kioru', cum ca el sa faca treaba!
Sa traiasca domnu' Marcu, poate-aduce si vreun fund,
Sa ia aktzii de la Bursa, de vreun miliard, rotund!!

 

Nea Ghitzanshtainen ar trebui sa taca, din decentza:

pentru America Arabia Saudita e cea mai democratica tzara din lume,
la fel de democratica precum avioanele pe care Basescu urmeaza sa le cumpere pe banii romanlor de la muzeul Gugenheinem...
deshi oferte mult mai bune au curs din Europa.

"Romania trebuie sa continue reformele "

E singura cale de a scapa de toti cetatenii ei...

E adevarat

Din pacate are dreptate! Continuarea reformelor este singura solutie de redresare, dar paralel cu aceasta masura ar fi si starpirea hotilor care secatuiesc tot ce le sta in cale.

 

Reformele nu se fac cu coasa si barda ci cu mintea! Daca este.

Daca nu,cosim si cioplim tot ce ne iese in cale si-i zicem "Reforma".

"Probabil" ca ambasadorul a iesit in targ si s-a trezit vorbind

Ca nu avea motive sa rada.
P.S. Stapane,leagati cainii ca punem paru' pe ei!"Probabil" stiti(sau ar trebui) provebul,ca sunteti prietenul poporului roman.Sa traiti bine,domnule ambasador!

 

IN STILUL SAU,

si adecvat nevoilor romanilor, nicidecum al fondurilor de investitii si companiilor asa-zis "concurente", care se incheie, intotdeauna, in cartel la buzunarul romanului! Nu-i mai grabiti spre saracire pe romani, tocmai cand Presedintele dumneavoastra atrage atentia asupra "saracilor si bogatilor" din SUA! O sa ne gasim calea, in liniste si o sa renuntam la ajutoare de stat numai de dragul "etichetei" Ford, ce nu aduce un leu inapoi Romaniei! Mai usor cu pianul, ca romanii s-au trezit!

 

Trebuie sau ar trebui?!

Cum a zis in engleza? Ca de la stapan la sclav sau doar asa un sfat prietenesc!? Prea se baga americanii astia in treburile interne ale altora!
Modelul american am vazut la ce duce! O datorie uriasa si slabe performantze economice!
Suntem in Europa si cel mai bine ar fi sa luam Germania ca model economik!

 

Reformele trebuie continuate neaparat.

Despre alegeri comasate,despre votul prin corespondenta ce aduce un milion de voturi unui anume partid ce au sa aiba loc pe plaiuri mioritice auzit-a dl. ambasador?Ce parere are?Nu duce patentul peste ocean?

 

'tu-l in gura si-ar muri (de V. Alecsandri)

Perciunatul are dreptate , caci daca nu ne afundam in "reforme" care ne inglodeaza in datorii, ei, americanii , nu mai au pe spatele cui sa iasa din recesiune, ne pierd de clienti.
Cu mana mea ti-as smulge perciunii , vierme !

 

ce va trebuie voua democratie si crestere economica?

mai bine va uitati printre gard la altii

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor