Expunerea băncilor pe titluri de stat a crescut cu 45% după pandemie. Intermedierea bancară, mult sub media UE
Economie / criza economica romania
Sistemul bancar din România se finanțează în majoritate de pe piața internă, aportul capitalului străin fiind tot mai mic. Rata lichidității este foarte scăzută, iar gradul de intermediere bancară de 5 ori mai mic decât media europeană. Băncile care opereză în țara noastră creditează în schimb Guvernul, expunerea pe ...
Din ce ar mai putea ”tăia” românii ca să facă față recesiunii. ”Vine o criză în care supraviețuirea individuală va fi cuvântul de ordine”
Marti, 19 Iulie 2022, ora 03:25 - Din ce ar mai putea ”tăia” românii ca să facă față recesiunii. ”Vine o criză în care supraviețuirea individuală va fi cuvântul de ordine”
Economie / criza economica romania
Românii încep să resimtă tot mai mult criza economică. Inflația a scăzut puterea de cumpărare iar veștile proaste nu se opresc aici. Prognozele pentru anul acesta sunt sumbre, iar anul...
Cât mai avem până la impactul cu recesiunea. Consultant economic: ”Vor fi peste 500.000 de șomeri”
Sambata, 16 Iulie 2022, ora 03:40 - Cât mai avem până la impactul cu recesiunea. Consultant economic: ”Vor fi peste 500.000 de șomeri”
Economie / criza economica romania
Economia României începe să se clatine tot mai tare. Experții financiari dau prognosticuri sumbre despre creșterea inflației și intrarea inevitabilă în recesiune. Războiul din Ucraina...
Adevărul despre ”experții” care ar fi trebuit să prevadă criza economică. Specialist: ”Din păcate, România practică politica struțului cu capul în nisip”
Miercuri, 08 Iunie 2022, ora 23:25 - Adevărul despre ”experții” care ar fi trebuit să prevadă criza economică. Specialist: ”Din păcate, România practică politica struțului cu capul în nisip”
Economie / criza economica romania
Prețurile la combustibili, servicii și alimente par să nu se mai oprească din creșteri. Guvernul anunță măsuri pentru românii cu venituri mici spunând că astfel vor face față...
Eugen Teodorovici: Ne îndreptăm spre un dezastru economic
Luni, 11 Aprilie 2022, ora 16:21 - Eugen Teodorovici: Ne îndreptăm spre un dezastru economic
Economie / criza economica romania
Măsurile economice și de sprijinire a populației adoptate de Guvern sunt tot mai contestate de specialiști. Fostul de Ministru de Finanțe și al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei criza economica romania . Această zonă va concentra articolele categoriei Economie din Ziare.Com care au subiectul principal: criza economica romania.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - criza economica romania, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Economie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.