Ziare.com

Soros invinuieste Germania pentru criza din Europa

de Andreea Ghinea
Duminica, 03 Martie 2013, ora 22:18

   

Soros invinuieste Germania pentru criza din Europa
Miliardarul american George Soros spune ca Germania este de departe cel mai mare si mai sanatos stat din zona euro, dar poarta o mare parte din vina pentru criza prelungita din Europa.

"Am trecut din criza in criza. Germania a facut minimul care a fost necesar pentru a mentine moneda euro, dar nimic mai mult! Si asta este ceea ce a mentinut conditiile de criza, care acum sunt vechi de patru ani", a declarat Soros la Forumul Liderilor Mondiali din aceasta saptamana, arata CNBC.

Miliardarul considera ca Germania se afla pe scaunul soferului si chiar daca nu dicteaza politica economica, nicio decizie majora nu poate fi propusa si luata fara acordul sau.

"Mi-e teama ca Europa se afla intr-o criza existentiala", a mai spus acesta.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2873 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
17 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Moldovene (scuze, Neutru),

cand a facut parte Germania din Austro-Ungaria de vrea sa "revina" ?
Si cum e cu "acordul secret", l-ai semnat si tu de ni-l faci public ?
Vezi ca scenarita face sinuzita.

 

 

Ca de obicei......

Nu potzi pana nu intzepi omul, stii intotdeauna sa fii ironic ! Nu stiu la ce faci aluzie cand insinuezi ca am un ordinator de doi lei, probabil la faptul ca sunt obligat sa folosesc "combinatzii" (tz,sh) pentru a ma exprima. Fii linistit, pot sa-mi permit si un ordinator cu caractere rusesti ori grecesti dar la ce mi-ar folosi ? Eu sunt convins ca in ciuda ordinatorului meu depasit ma exprim perfect in limba romana si ca m-ai intzeles foarte bine.

 

 

Nu stiu daca nu esti tu banditu cu dezinformarile,si fanteziile,

ca si cei de la Balaceanca,,,la fel ca si neutru,,,,

 

 

grob ,neutru sa cred ca inteligentza voastra se reduce la conspirati

chind e vorba de iuropa vinovatii sant americanii,,iar chind e vorba de rumanika de vina sant iuropenii EU,,,voi naveti nici o vina,,Soros vine sa va fure leul,,,hahahahahaha,

 

 

Neutrule,,,,scuze dar unde drac sa te trimit cu aberatiile tale,,,

dechit intrun loc "save" pt. toti ,,,emigrantii astia din canada tot ii muscati de Kur pe americani cu conspiratiile,,,ce argumente sati aduc???? am scris mai jos argumentele mele,,,,invidiosilor,,,,iuropeni ii fura pe rumani si americanii ii fura pe iuropeni,,cam asta e argumentatia ta bolnava,,,,si ca Soros va fura banii si vrea sa cada euro,,dute si te trateaza mai baiatule,,,,,,

 

 

Bienvenue mon ami !

Salut revenirea pe forum a amicului Novicov (probabil ca e in trecere prin Montreal venit fiind din calda si umeda Florida,ori cine stie poate ca ne scrie direct din Florida).Fii binevenit omule,de cand nu mai scrii pe forum (nu ca sunt de acord intotdeauna cu tine) asist la o disputa obositoare intre slugile soferului de "bampor" si cele ale lui Cacarau si don. doctor docent cu teza plagiata. In acest context,interventzia ta, este ca o gura de aer proaspat.Ca sa lasam "florile" si sa trecem la "subect" eu spun ca Soros nu poate sa admire nici ars cu fierul roshu Germania,nu trebuie uitat ca individul este evreu!? Ca sa vin cu un contra-argument la ceea ce spune el,intreb eu: ar vrea el ca Germania fiind atat de puternica pe cat este sa stea pricajita intr-un coltz si sa lase pe altzii sa comande ? Uniunea Europeana este a saptea renastere a Sfantului Imperiu Romano-Germanic. In forma actuala,UE este visul realizat al lui F. Mitterand care credea poate in mod gresit ca Frantza va fi cea care va dicta in aceasta uniune din punct de vedere politic.El a uitat insa ca de cand lumea si pamantul neamtzul e mai disciplinat si mai puternic economic si deci ca "gargara" franceza fara acoperire economica nu valoreaza mult. In ceea ce priveste intrarea in "Schengen", nu trebuie uitat ca daca Romania intra in acest cerc restrans ,asta inseamna ca tot ceea ce tranziteaza pe teritoriul Romaniei intra liber de control vamal si de identitate direct in inima Europei. Cum Romania este o tzara dominata de coruptzie,cei din Schengen nu vor sa-si asume acest risc. Aproape nimeni nu explica in presa romaneasca ce inseamna cu adevarat intrarea in Schengen,totzi se burzuluiesc si se arata lovitzi in superioritatea lor balcanica.. Chestia cu Imperiul Austro-Ungar va fi decisa (daca va fi cazul) de catre locuitorii Ardealului si Banatului in primul rand, nicidecum de cei de la Budapesta.Mai degraba ar avea un cuvant de spus Statele Unite dar cum astia isi cam dau cu "stangu-n dreptu" cand vine vorba de Europa,exista riscul sa dea dreptate ungurilor (astia scormonesc rahatul,nu austriecii) si sa declanseze un tambalau ca in fosta Iugoslavie. Amicii de la Washington sunt capabili de asemenea lucruri, mai ales ca multzi dintre ei sunt convinsi ca Romania are capitala la Budapesta.

 

 

Sarutari de maini mamei tale !

Ce ai cu mine mai "nas subtzire" cu ce te-am suparat? Este a doua oara cand ma insultzi si ma tratezi de bolnav mintal.In loc sa insultzi tot timpul,vino cu argumente, nu te comporta ca un balcanic (cine stie, poate ca nu esti nici macar balcanic ci balcanica ori.... de pe aiurea si nu iti plac "anumite" remarci ale mele,hein ?

 

 

"Am trecut din criza in criza"

No, no, no..."Am creat criza cu criza". Asta ai vrut sa spui, banditule.

 

 

Hotul striga 'prindeti hotul'.

Sorose, cand ti-oi scoate mainile din buzunarele omenirii, poate o sa ai ceva crezare. Da' ma-ndoiesc!

 

 

Korekt! Frustrari mari in Canada, n-asha?!

No, bine ca-s astia doi peste nevoile cotidiene rumanesti: unu' mai tare ca altu' in informatii. Unu' se inspira din tzoclopedii sovietice, altu' din Wiki.

- Moldovene, ia bag-o pe aia cu secuii in secolulu al 3-lea in Transilvania, sa moara romanii si ungurii de necaz! Dupa aia, bag-o pe aia cu prusii care vorbeau o limba slava, ca-i mishto!

 

 

Soroș........

Moșulică e un supraviețuitor al celui de al doilea război mondial și nu vorbește din auzite. Numai că Oculta nu-i dă voie să-și ducă ideea pină la capăt. Criza Existențialistă de care face amintire ,se poate etala printr-o singură frază : Germania dorește să revină la Imperiul Austro-Ungar sub masca unei Democrații de secol XXI. Marca germană nu a dispărut din bănci dar este stocată și utilizată in marile tranzacții internaționale. Nu ne vrea in Schengen PENTRU CĂ NU CEDĂM TRANSILVANIA ! Restu e apă de ploaie. Cu puterea ei economică DICTEAZĂ vasalilor din UE,include sau exclude țări după cum le este interesu. Priviți cum sunt tratați ungurii. Pot să intre cu cizmele in Parlamentu European că nu li se reproșează nimic. Hortismu din zonele cu populație maghiară este copia fascismului hitlerist,ceea ce pe undeva ii gidilă plăcut pe nemți. Soroș are interese personale pe care nemții sunt in tren de a le dejuca și moșulică a intrat in panică. A mizat pe revenirea Euroiului ca a doua monedă internațională de schimb și acum vede că e pe cale să fie abandonat,iar cei care trebuiau să treacă la euro......se codesc.Vă imaginați miile de miliarde care se vor duce de ripă odată cu desființarea acestei monezi ? Nu numai Soroș ar avea de pierdut ! Merkel și Putin au un acord secret care poate să se termine ca și cel numit Ribentrop-Molotov,numai că acum Germania e castrată din punct de vedere militar. Chiar și cu NATO alături.....nu are șanse să ocupe Russia. Bomba imaginată de ei in anii 40 stă de gardă gata să-i trimită intr-o lume paralelă. Atunci nemții nu au de ales. Războiul are șanse să fie doar economic și victimile vor fi : Anglia,Franța,Spania,Italia,Grecia,Portugalia,țările foste Yugoslave,Rominia,Bulgaria,Polonia. Iar Germania va crea un așazis imperiu format din : Germania,Austria,Țările Nordice,Ungaria,Țările de Jos,Țările Baltice. Russia le va da energie și se va limita la schimburi economice avantajoase. Poate că Russia să fie tentată de a se alătura Germaniei ....dar pe picior de egalitate,dacă nu....va face o uniune economică cu China. Așa par să arate deciziile Ocultei Nordice ! Vom trăi și vom vedea !

 

 

Mda , evadatul de la Auschwitz , ca de obicei

se baga-n seama ! Degeba esti ranced de bogat daca nu te si manifesti , daca nu dai cu glasul, ca un intelept .
Sa te vad cu vata-n nas cat mai repede, supravietuitorule!

 

 

Salut Neutrino !

Nu-i băga in seamă pe cei ce se screm atunci cind scriu două fraze cinci prostii. Ce mă uimește la tine e faptu că nu ai un compiuter mai de doame ajută,cu posibilitatea de a scrie in orice limbă vrea mușchii tăi. La mine nevoia de a comunica in rusește ma determinat să cumpăr ce e mai bun pe piață,chiar dacă sunt pensionar ( sau poate chiar de....aia ). Domnu care se recomandă "avocat" și nu am nici un motiv să contest,nu are măcar posibilitatea unui MacBook Air de doi lei ? Dar să trecem peste asta și să analizăm pe text,ca să nu fiu invinuit că nu lucrez cu materialul clientului.
1. Nu mă aflu la Montreal ca tine ,ci la Mont Tremblant cu nepoții care sunt in vacanță ( asta o știi numai dacă ai și tu ). Cum părinții mi ia lăsat pe cap....trebuie să mai pun și schiurile ,ceia ce mi-a creat o febră mușchiulară de merg ca in catalige.
2. Pentru mine, care nu sunt aliniat politic al nici unui partid din Romania,nu mă supără decit cei ce susțin idei cretinoide ,fiind in slujba unora sau altora.Și dacă te uiți cu atenție vezi pe acest sit de dimineața pină seara doar POSTACI inregimentați ,majoritatea lipsiți de orice cultură, de discernămint sau pur și simplu.....de bun simț. Doar așa poți ințelege de ce nu mai urmăresc Comunitatea ce se crede intr-o frăție și socializare perfectă. In afară de bălăcăreala zilnică intre POSTACI și repetarea la infinit a unor clișee de socializare tembele,nu ai decit pierdere de timp și nervi.La Articole și comentarii pe marginea lor .....mai accesez din cind in cind doar pentru a-mi spune punctu de vedere. Nu intru in polemică cu toți *** care provoacă. Uite cine te excită pe tine. Unu Helios...care normal ar fi scris...Chelios,dar nu toți sunt obișnuiți cu claviatura.
4. Soroș este evreu ungur scăpat de raidu făcut de Horti in 1939 probabil datorită....Listei Schindler,dar asta este o altă poveste. Tipu sa inbogățit prin diverse excrocherii bancare ,legale de altfel,că ....de ! doar ei conduc finanțele mondiale.
Individu a investit o căciulă de dolari atunci cind euro se afla sub 1.28 par raport dollar, sperind ca orice speculator de bursă,pe revenirea in forță datorită acțiunilor germane in economia UE. Dar astăzi.....se pare că Oculta Mondială a decis ca UE să fie sabotată. Nu sunt presupunerile mele ci concluzii din....surse de la Bursa din Montreal.
5. In ce privește spațiul Schengen.....ești pe alături. Corupția din Romania este acsată pe jonglerii in ce privește incasările la TVA,taxele vamale ( ele nu mai există pentru cei din UE,deci cu sau fără Schengen e tot aia ),traficul și spălarea de bani,furtu din Buget prin interpuși,căpușări ale industriei incă deținute de stat. Nici una nu afectează siguranța UE,doar pe romani. Nu mai am loc să scriu că ar mai fi de două pagini ! Arivederci.

 

 

Voi doi va sarutati cu limba sau fara?

Adica, Moldoveanu-Nistrean cu Neutru-Impartial.

Intreb si io, asa, ca n-am ce face, mai trece vremea...

 

 

Soros n-a mai facut niciun gheseft de cand neamtzu'...

... a zis ca se vor impozita tranzactiile financiare futures si optiunile, hahaha! Ca doar n-o vrea neamtzu sa-l impoziteze pe ovrei, n-asha?!

 

 

Prima   1   2   Ultima

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor