Va izbucni o noua criza financiara?

Marti, 19 Iulie 2011, ora 09:29
2394 citiri
Va izbucni o noua criza financiara?
Foto: mentalfloss.com

In SUA au loc evenimente foarte importante pentru soarta intregii planete. In functie de deciziile luate acolo, este posibil sa izbucneasca o noua criza financiara in intreaga lume.

Presedintele unei asociatii a bancilor din Rusia, Anatoly Aksakov, este de parere ca suntem amenintati de un al doilea val al crizei financiare, informeaza Pravda.

Un alt oficial rus, Alexei Ulyukayev, membru in conducerea Bancii Centrale a Rusiei, nu se teme de intrarea in incapacitate de plata a SUA. "Nu suntem ingrijorati. Cred ca este imposibil", a spus el.

Alti specialisti sunt de parere ca o eventuala intrare in incapacitate de plata a SUA va avea efecte catastrofale pentru sistemul financiar global.

Estul Europei, amenintat

Specialistii rusi sunt de parere ca o noua criza nu va aparea in viitorul apropiat. FMI a avertizat recent ca problemele din Grecia, Portugalia si Irlanda s-ar putea raspandi si la alte state din zona Euro si chiar in estul Europei.

Este pentru prima data cand chiar si Franta este cotata drept vulnerabila, de la izbucnirea crizei in zona Euro.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#criza financiara economica, #dolar zona euro, #grecia irlanda portugalia, #rusia sua fmi , #criza financiara