Ministrul de Finante din Grecia a ajuns de rasul Internetului (Foto)

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 19:42
9687 citiri
Ministrul de Finante din Grecia a ajuns de rasul Internetului (Foto)
Foto: Twitter/tsakalotos

Proaspatul ministru elen de Finante, Euclid Tsakalotos, a preluat de cinci zile cel mai dificil portofoliu din Guvernul din Grecia. Misiunea sa este cu atat mai dificila cu cat pachetul de reforme adoptat de Executivul elen este chiar mai dur decat cel propus de creditori.

Chiar daca subiectul crizei elene este cat se poate de serios, Tsakalotos a ajuns subiect de amuzament pe Internet.

Vineri, pe Twitter, a fost distribuita o imagine care ar infatisa semnatura ministrului, iar in scurt timp fotografia a ajuns virala. E adevarat, iscalitura celui care-l succede pe excentricul Yannis Varoufakis lasa loc de interpretari.

Gafa facuta de noul ministru elen de Finante, la intalnirea cruciala pentru Grecia (Foto)

Bineinteles, fotografia este insotita de cele mai ironice mesaje, iar internautii sustin ca iscalitura este simbolica pentru pozitia grecilor in negocierile cu creditorii internationali.

Tsakalotos nu este, insa, la prima gafa. Jurnalistii de la Bruxelles l-au fotografiat la inceputul saptamanii cu notitele la vedere, scrise pe o hartie de la hotel. Se pare ca noul ministru si-a notat ca nu trebuie sa faca in fata eurogrupului nicio remarca "triumfalista" despre referendumul de duminica, prin care elenii au respins categoric pachetul de reforme propus de creditorii internationali.

Bruxelles-ul a primit durul plan al grecilor: Ce promite Tsipras ca sa primeasca banii UE (Video)

Ironic, joi seara guvernul a adoptat un pachet de reforme chiar mai aspru decat cel respins la referendum. Parlamentul grec dezbate vineri asupra acestui plan de reforme.

Planul urmeaza sa fie analizat vineri de creditori - UE, BCE si FMI - si prezentat sambata ministrilor de Finante din zona euro. Duminica, liderii din statele membre UE se vor reuni la Bruxelles pentru a discuta pe tema Greciei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#Euclid Tsakalotos semnatura, #Euclid Tsakalotos ministru Finante, #Euclid Tsakalotos gafe, #criza Grecia Euclid Tsakalotos , #criza Grecia