Dragos Frumosu: Saracia ne va invata sa nu mai aruncam mancarea - Interviu

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 18:20
1890 citiri
Dragos Frumosu: Saracia ne va invata sa nu mai aruncam mancarea - Interviu

Saracia si puterea de cumparare scazuta ii vor determina pe romani sa invete sa nu mai arunce mancarea de care alte popoare duc atata lipsa.

In opinia presedintelelui Federatiei Sindicale din Industria Alimentara, Dragos Frumosu, 60% din populatia globului se afla in criza alimentara.

"In Romania exista multa risipa, insa in general europenii au o alta viziune despre consum. Ei nu se "arunca" la primele produse care se vad pe rafturi, indiferent ca par mai aspectuoase, mai frumos ambalate, mai de calitate.

(...) Sunt state care astazi se afla in aceasta criza alimentara, care au o productie foarte mica si posibilitate redusa de import in comparatie cu consumul. De aceea, acestia mananca foarte prost", a declarat Dragos Frumosu, intr-un interviu Business24.

Citeste mai multe despre Dragos Frumosu: Saracia ne va invata sa nu mai aruncam mancarea - Interviu Business24 pe Business24.ro.

#criza alimentara, #programe agricultura, #dragos frumosu agricultura, #productie agricola Romania, #banca agricultori, #cec bank agricultura , #criza
Comentarii